Banner 980x90

5 iemesli, kāpēc aizdevums internetā ir parocīgs risinājums 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Iemesli, kāpēc steidzami nepieciešama papildu nauda, var būt dažādi. 

Pieci izplatītākie iemesli, kāpēc cilvēki piesakās aizdevumam internetā: 
- nepietiek naudas līdz nākamajai algas vai citu ienākumu dienai – šis iemesls kļūst arvien populārāks, jo attiecīgajās situācijās kredīta ņēmējs izvēlas salīdzinoši nelielu naudas summu. Līdz ar to tai ir mazāka piemērotā procentu likme un to ir "vieglāk" atmaksāt;
- pietrūkst ikmēneša izdevumiem, piemēram, īrei, komunālajiem maksājumiem u.tml.;
- neatliekams mājokļa remonts. Tāpat kā teikā, kurā Rīga nekad nebūs gatava, tāpat var droši apgalvot, ka mājoklis arī ne. Caurules, jumtu, kanalizāciju un/vai citas iekārtas var nākties steidzīgi nomainīt;
- steidzams pirkums vai citas neplānotas, materiālas vajadzības. Saplīsis auto, kuram steidzami vajadzīgs remonts, pilošs ledusskapis vai arī nokūpējis ikdienas darbiem nepieciešamais dators – šīs situācijas rodas negaidīti un pārsteidz nesagatavotus;
- pēkšņas veselības problēmas. Lai arī tieši gada aukstie mēneši ir pazīstami kā dažādu slimību uzliesmojumu laiks, arī citos mēnešos var pasliktināties imūnsistēma vai rasties citas veselības problēmas, kas nav ierēķinātas Tavā budžetā.

Savlaicīga un rūpīga ikmēneša budžeta plānošana ļaus Tev izvairīties no aizdevumu nepieciešamības. Apdomā, kādi ir Tavi ienākumi un sadali tos pa prioritātēm, paralēli veidojot nelielu uzkrājumu arī neplānotām situācijām. 

Ja nepieciešams ātrais kredīts internetā, izvēlies Vivus.lv
Vivus.lv ir aizdevējs, kas saviem klientiem vecumā no 20 līdz 75 gadiem, piedāvā aizņemties no 50 līdz 1500 eiro ar termiņu no viena mēneša līdz pat diviem gadiem. 

Vivus.lv ir godīgs aizdevējs. Piesakoties kredītam, visi līguma nosacījumi, tostarp aizdevuma izmaksas un atmaksas noteikumi, ir atklāti un saprotami izklāstīti. Turklāt, izmantojot aizdevēja mājaslapā pieejamo kredītu kalkulatoru, vēl pirms aizņemšanās Tu vari izpētīt, kāda kredīta summa un atmaksas termiņš būtu tieši Tev vispiemērotākais. Turpat, kredītu kalkulatorā, Tev uzrādīsies arī procentu likmes, kā arī atmaksājamā summa. 

Gadījumam, kad steidzami nepieciešama nauda, apmeklē aizdevēja Vivus.lv mājaslapu www.vivus.lv. Tur Tu vari detalizētāk iepazīties ar līguma nosacījumiem, kā arī citu saistošo informāciju.

Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar līguma nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)