Banner 980x90

5 palīgierīces mājokļa uzkopšanā, kas atvieglos ikdienu

Iespējams, lielākā daļa cilvēku piekritīs tam, ka sakoptā un tīrā mājoklī uzturēties ir daudz patīkamāk. Tomēr ne vienmēr ir vēlme bieži kārtot un tīrīt mājokli. Lielākoties arī laika trūkums ir šķērslis, lai kārtīgi iztīrītu māju. Tomēr mūsdienās ir daudz palīgierīču, kas atvieglo ikdienas darbus. 

Ja jūs ikdienā neizmantojat tādas palīgierīces, kas daudz vairāk ietaupītu jūsu laiku, tad ir īstais laiks, lai to darītu. Raksta turpinājumā būs minētas pāris palīgierīču, kas spēs atvieglot mājas uzkopšanas darbus. Ietaupītajā laikā varēsiet pievērsties citām lietām, piemēram, saviem hobijiem, kam līdz šim, iespējams, nav atlicis visai daudz laika.  
 
Putekļu sūcējs-robots
Putekļu sūcēji-roboti parādās arvien vairākās mājās. Iespējams, ka jūsu draugi un tuvinieki jau ir iegādājušies šo palīgierīci arī savā īpašumā. Šādi putekļu sūcēji spēj iztīrīt dažādu grīdu virsmas. Ir pat tādi putekļu sūcēji-roboti, kas darbojas ar Wi-Fi palīdzību. Tas nozīmē, ka jūs ar savas mobilās ierīces starpniecību varat uzstādīt jebkuru no tīrīšanas programmām, kā arī ieslēgt un izslēgt pašu putekļu sūcēju. 
Mūsdienās ir pieejami ļoti daudz dažādu modeļu putekļu sūcēji-roboti. Atkarībā no modeļa ir pieejamas arī dažādas papildfunkcijas. Piemēram, putekļu sūcējs var būt aprīkots ar papildfunkciju, kas ziņo par akumulatora uzlādes līmeni vai arī ziņo par dažādiem tīrīšanas ceļā sastaptiem šķēršļiem. 

Viena no noderīgākajām papildfunkcijām ir virtuālais aizsargs. Tas nozīmē, ka var iestatīt speciālo zonu mājoklī, ko putekļu sūcējs-robots nešķērsos. Šo zonu visvērtīgāk būtu iestatīt, ja mājās ir kāpnes. Kritiens pa kāpnēm ierīcei noteikti nenāks par labu. 

Pirms putekļu sūcēja-robota iegādes jāņem vērā, ka, jo vairāk papildfunkciju būs ierīcei, jo dārgāka tā būs. Taču noteikti tas būs tā vērts, jo šī ierīce iztīrīs mājokli jūsu vietā.   
 
Gaisa attīrītājs
Iespējams, ka diezgan liela daļa cilvēku nav informēti par to, ka mājoklī atrodas salīdzinoši daudz putekļu, mikrobu un dažādu alergēnu. Pat ja mājoklis tiek regulāri tīrīts, visus putekļus nav iespējams savākt. 

Gaisa attīrītājs spēj tikt galā arī ar dažādiem nepatīkamiem aromātiem. Šī ierīce ļoti noderēs alerģiskiem cilvēkiem, kā arī tiem, kuriem rūp laba veselība un lieliska pašsajūta. Gaisa attīrītāji mēdz būt dažādi. Iespējams iegādāties salīdzinoši vienkāršus gaisa attīrītājus, kā arī jau sarežģītākus, kas ir aprīkoti ar daudzām papildus funkcijām.     
 
Gaisa mitrinātājs
Ja jūs vēlaties, lai mājās ir vēl tīrāks un veselīgāks gaiss, tad noteikti vajadzētu iegādāties gaisa mitrinātāju. Šī ierīce lieliski spēs nodrošināt, kā arī saglabāt telpā vajadzīgo mitruma līmeni. 

Ja telpā ir vajadzīgais mitruma līmenis, tad tiek novērsta baktēriju un pelējuma veidošanās. Ja jūsu mājoklī ir pārāk sauss gaiss, tad jums noteikti vajadzētu iegādāties gaisa mitrinātāju. 
 
Tualetes podu tīrīšanas sistēma
Tualetes uzkopšana var kļūt daudz patīkamāka, ja vien iegādāsieties tualetes podu tīrīšanas sistēmu. Šī sistēma, atšķirībā no balinātāju saturošajām tabletēm, ir ļoti droša. Tualetes podu tīrīšanas sistēma nesatur poda detaļām kaitīgus šķīdumus, kā tas ir ar balinātāja tabletēm. Šīs sistēmas darbības princips ir ļoti vienkāršs. Katrā ūdens skalošanas reizē izdalās gan tīrīšanas līdzeklis, gan patīkams aromāts. 
 
Mikroviļņu krāsns tīrītājs
Iespējams, ka daudziem cilvēkiem mikroviļņu krāsns ir ikdienas sastāvdaļa, tomēr tās tīrīšana gan nav visai ierasta lieta. Tomēr arī mikroviļņu krāsns iekšpuse ir regulāri jātīra, jo tur mēdz būt ēdiena traipi. 

Lai to būtu vieglāk iztīrīt , nepieciešams iegādāties mikroviļņu krāsns tīrītāju. Tā ir maza un vienkārša ierīce, ko nepieciešams piepildīt ar ūdeni, etiķi un citrona sulu. Šo ierīci nepieciešams ievietot mikroviļņu krāsnī uz 10 minūtēm. Šajā laikā no ierīces izgaros tvaiks, kas iedarbosies uz netīrumiem, tādējādi tos vēlāk būs vienkārši notīrīt.
 
Mūsdienu steigā ļoti labi noder šāda veida palīgierīces. Visas šīs ierīces iespējams iegādāties interneta veikalā 220.lv. Tāpat tur atradīsiet arī citas noderīgas preces. Iespējams, jums ir nepieciešams arī kafijas automāts (uzzināt vairāk), gludeklis vai kāda cita ierīce. 220.lv noteikti atradīsiet nepieciešamo!     
 
 
 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)