Banner 980x90

6 iemesli, kādēļ ieguldīt labā veļas žāvētājā

Veļas žāvētājam ir vairākas priekšrocības, kuras visā pasaulē novērtē arvien lielāks cilvēku skaits. Ir pietiekami daudz mājas darbu, kas aizņem laiku, tādēļ, lai atvieglotu apģērba izžāvēšanu pēc mazgāšanas, Tev vairs nav jādomā, kur to izkarināt, jo atliek tikai salikt to veļas žāvētājā, uzstādīt nepieciešamo programmu un tehnika visu izdarīs Tavā vietā. 
Ja Tu vēl šaubies par to, vai ir vērts tērēt naudu un pirkt veļas žāvētāju, piedāvājam sešus iemeslus, kādēļ šis būtu labs lēmums. 

Ietaupi laiku un pūles
Tas, ka drēbes ir izmazgājušās, nenozīmē, ka darbi beigušies – vēl tās ir jāizkarina, jāgaida, kamēr izžūs un tad arī jāizgludina un jāsaloka, lai novietotu skapī. Kopējais laiks, kāds tiek pavadīts veļas mazgāšanā un žāvēšanā, var aizņemt pat vairāk nekā dienu. Taču, ja Tev ir palīgs, piemēram, kvalitatīvais Bosch veļas žāvētājs, tad zini, ka sausas un mīkstas drēbes varēsi likt skapī jau pāris stundu pēc to ievietošanas veļas mašīnā. Ļoti noderīgi, ja Tev vakarā jāvelk apģērbs, kas pa dienu jāpaspēj izmazgāt un izžāvēt. 

Nav jāuztraucas par pieejamo platību
Ja Tu dzīvo nelielā mājoklī, kompakts veļas žāvētājs būs ideāla sadzīves tehnika, kas atbrīvos telpas no veļas pakaramajiem un žāvēšanas statīviem. Turklāt piemēram, vairāki Bosch veļas žāvētāji, kurus iespējams iegādāties arī interneta veikalā 220.lv, piedāvā Cupboard Dry programmu, kas nodrošina veļas žāvēšanu, iztaisnojot krokas, lai to varētu likt skapī uzreiz pēc izņemšanas no žāvētāja. 

Ātri izžāvēta veļa, neskatoties uz laiku aiz loga
Daudzi no mums mēdz žāvēt veļu ārā – uz balkona vai pat dārzā, uz auklas. Taču, ja laika apstākļi ir nelabvēlīgi, to nebūs iespējams izdarīt. Lietojot žāvētāju, Tev nebūs jāuztraucas par laika apstākļiem, turklāt der zināt, ka pārāk ilga apģērbu atrašanās spilgtos saules staros, veicina to ātrāku izbalēšanu. 

Vienkāršāka gludināšana
Ir audumi, kuri ļoti ātri saburzās, radot problēmas ar gludināšanu pēc tam, kad veļa izžuvusi. Ievietojot drēbes Bosch veļas žāvētājā, Tev tikai jāuzstāda Iron Dry programma, kas apģērbu neizžāvēs pilnībā, atstājot tajā minimālu mitruma procentu, lai gludināšana būtu daudz vienkāršāka. Savukārt Crease Guard funkcija parūpēsies par to, lai drēbēm būtu mazāk kroku pēc žāvēšanas. 

Bez problēmām izžāvē arī lielākus veļas gabalus
Svarīgi ir izmazgāt ne tikai apģērbu, kuru nēsājam, bet arī gultas veļu, dīvānu pārklājus, segas, pledus un pārvalkus, kas ikdienā uzkrāj putekļus. Diemžēl ne visiem ir iespēja pēc tam to visu izžāvēt, tāpēc ietilpības veļas žāvētājs šajā gadījumā noteikti būtu vērtīgs palīgs, kas atvieglotu ikdienu. 

Vienkārša iegāde, neizejot no mājas 
Mūsdienās daudzi cilvēki ir tik aizņemti, ka viņiem knapi pietiek laika, lai aizietu uz veikalu pēc pārtikas, nemaz nerunājot par citu pirkumu veikšanu. Taču, par laimi, ir veids, kā ietaupīt laiku un iepirkties, neizejot no mājas. Iecienītākais interneta veikals Latvijā 220.lv piedāvā ļoti plašu preču sortimentu visām gaumēm un vajadzībām. Šeit atradīsi arī dažādus veļas žāvētāju modeļus par ļoti labām cenām. Īpaši pieprasīti ir Bosch veļas žāvētāji, kas ne tikai ilgi kalpo, bet arī ir aprīkoti ar dažādām noderīgām funkcijām, kas atvieglos Tavu ikdienu un ātri padarīs drēbes sausas, bez saburzīšanas vai savelšanas.

Ienāc un apskati 220.lv piedāvājumu pats!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)