Banner 980x90

Pēdējo dienu notiek darbu pieteikšana Latvijas Dizaina gada balvai 2017

Vēl līdz šodienas, 1.februāra, pusnaktij dizaineri tiek aicināti pieteikt darbus Latvijas Dizaina gada balvai (LDGB). 

No 10. februāra līdz 2. martam žūrija, kuras sastāvā ir gan starptautiski, gan vietējie jomas profesionāļi, izvērtēs visus iesniegtos darbus un finālam izvirzīs 20 labākos.

Žūrijas sastāvā ir dizaina speciālisti no Latvijas, Francijas, Īslandes un Lielbritānijas. Katrs pretendents konkursam var iesniegt ne vairāk kā divus darbus.

Vairāk informācijas par pieteikšanās nosacījumiem un žūriju ir pieejama mājaslapā: www.dizainabalva.lv.

Latvijas Dizaina gada balvu organizē dizaina birojs "H2E" sadarbībā ar Latvijas Kultūras ministriju, Latvijas Nacionālo mākslas muzeju un Latvijas Mākslas akadēmiju. Balvas galvenais partneris ir viens no vadošajiem IT uzņēmumem Latvijā un pasaulē "Accenture".

2.martā tiks izziņoti finālisti, bet balvas ieguvēji tiks noskaidroti īpašā ceremonijā 2017. gada 3. martā, kas norisināsies Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā. Savukārt publiskai apskatei LDGB finālistu darbi tiks izstādīti Latvijā un ārvalstīs no 4. marta.

Latvijas Dizaina gada balva (LDGB) ir ikgadējs, nacionāls dizaina nozares konkurss, kura mērķis ir apzināt un popularizēt Latvijas dizaineru labākos sniegumus un veicināt nozares augstvērtīgu attīstību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)