Banner 980x90

Aicina pieteikties ikgadējam Vecāķu pludmales skrējienam

Rīga, 22.aug., LETA. Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments aicina līdz 1.septembrim pieteikties Vecāķu pludmales skrējienam, aģentūru LETA informēja departamenta pārstāve Indra Vilde.

Vecāķu pludmales skrējiens notiks 2.septembrī un šogad tas svin 30 gadu jubileju.

Pieteikties skrējienam iespējams tīmekļa vietnē "sportlat.lv", kur atrodams arī skrējiena nolikums.

Šogad, tāpat kā iepriekšējos gados, Vecāķu skrējienā būs vairākas distances - piecu kilometru, desmit kilometru garas, kā arī bērniem piemērota skriešanas distance. Starts Vecāķu pludmales skrējienam būs pie Glābšanas stacijas. Bērnu skrējienam sākums paredzēts plkst.11.45, starts desmit kilometru distancei būs plkst.12.30, bet piecu kilometru distances skrējēji uz startu aicināti ir plkst.12.40.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)