Banner 980x90

Aizturēts autovadītājs, kurš policistiem uzrādījis drauga vadītāja apliecību

Rīga, 23.nov., LETA. Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) policisti, patrulējot Vecmīlgrāvī, aizturējuši kādu "BMW" markas automašīnas vadītāju, kurš policistiem uzrādījis sava drauga autovadītāja apliecību, aģentūrai LETA pavēstīja RPP pārstāve Lāsma Zemene.

Viņa skaidroja, ka policijas darbinieki, patrulējot Vecmīlgrāvī, pamanīja kādu "BMW" markas automašīnu, kas nepārliecinoši piedalījās ceļu satiksmē. Apstākļu noskaidrošanai tika nolemts transportlīdzekli apturēt.

Pēc rīkojuma saņemšanas autovadītājs spēkratu apturēja nekavējoties. Autovadītājam tika lūgts uzrādīt vadītāja un automašīnas reģistrācijas apliecību. Pārbaudes laikā policisti pamanīja, ka datu bāzēs esošā fotogrāfija būtiski atšķiras no autovadītāja izskata. Izjautājot autovadītāju par izskata nesakritībām, noskaidrots, ka viņš vadītāja apliecību un automašīnu palūdzis draugam, lai aizbrauktu pakaļ bērniem. Pārkāpējs atzina, ka šādi rīkojies, jo pašam vēl nav iegūtas transportlīdzekļa vadīšanas tiesības.

Turpmāko procesuālo darbību veikšanai uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki, kuri izvērtēs gan autovadītāja rīcību uzdodoties par citu personu, gan automašīnas vadīšanu bez tiesībām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)