Banner 980x90

Alternatīvs risinājums locītavu un mugurkaula saslimšanu ārstēšanā

"Locītavas ir iespējams izārstēt, neatkarīgi no vecuma!" tā norāda profesors, medicīnas zinātņu doktors Stīvens Veiks, kurš īpaši specializējas locītavu saslimšanu ārstēšanā. 
Pirms aptuveni pusotra gada tika uzsākta īpaša Izraēlas programma "Move & Flex – Healthy Joint WorldWide", kas koncentrējas uz muskuļu sistēmu un tās bojājumiem. Programmas ietvaros ikvienam Eiropas Savienības iedzīvotājam tika piedāvāta iespēja ārstēties, lai atbrīvotos no šāda veida veselības problēmām. 

Profesors Stīvens Veiks bija viens no ārstiem, kas piedalījās šajā programmā. Viņš tās ietvaros piedāvāja visai ambiciozus mērķus, proti, izārstēt cilvēku, kas ar osteohondrozi slimo jau 18 gadus, pāris mēnešos, pilnībā palīdzēt pacientam atveseļoties no smaga artrīta 78 dienu laikā, 4 dienās atbrīvot no locītavu sāpēm, izmantojot atbilstošu ārstniecības metodi. Profesors Veiks piedāvā iepazīties ar alternatīvu kaulu un locītavu ārstēšanas veidu, kas nav salīdzināms ar tiem, kurus esam pieraduši dzirdēt no saviem ārstiem. 
 
Vai ar osteohondroze ir neizbēgama diagnoze visiem vecāka gadagājuma cilvēkiem?
Patiesībā nē. Mūsdienās daudzi vecāki cilvēki sirgst ar šo slimību un cenšas to apārstēt, un mazināt tās izpausmes pat vairāku gadu garumā, taču nereti šāda rīcība nenoved pie redzama rezultāta. Taču īstenībā gan locītavas, gan visas pārējās skeleta daļas ir iespējams izārstēt, turklāt neatkarīgi no pacienta vecuma. Tā pamatā ir zinātne. Līdz šim jau vairāki tūkstoši profesora Veika pacientu ir izveseļojušies, pateicoties viņa pieejai. 
 
Alternatīva pieeja locītavu un kaulu slimību ārstēšanā
Mūsdienās ir noteikti vairāk nekā 140 iespējamie artrīta un osteohondrozes iemesli, taču tiem visiem ir vienādas sekas – mugurkaula, skrimšļu un locītavu elastības zudums, kā rezultātā rodas sāpes. Taču visa pamatā ir nepietiekama locītavu apasiņošana. Par spīti tam, ka tiek norādīts, ka ar vecumu apasiņošanas efektivitāte cilvēka ķermenī samazinās, profesors Veiks iebilst, atklājot, ka viņa ārstēšanas metodes ir palīdzējušas pacientiem pat pieceltiem no ratiņkrēsla, atkopties pēc avārijas un citiem negadījumiem. 
 
Kā izpaužas locītavu funkciju pasliktināšanās?
Visbiežāk tās sāk parādīties pēc 40 gadu vecuma. Pirmās pazīmes ietver savilktas rokas vai kāju locītavas un to stīvums. Šādas sekas parasti rada fiziska pārslodze, smagumu cilāšana, kā arī ilgstoša atkārtotu kustību veikšana, kas noved pie locītavu pārslodzes. Tā rezultātā sabrūk locītavu skrimšļi, kas sāk rīvēties viens gar otru, radot cilvēkam diskomfortu. Papildus tam var veidoties arī tūska un parādīties kustību traucējumi, novedot līdz pat ekstremitāšu kustības zudumam. Šeit jāpiemin arī paaugstināta sāls daudzuma organismā negatīvā ietekme. Cilvēkiem, kas cieš ko krampjiem kājās vai rokās, jāpiedomā pie tā, cik liels sāls daudzums (nātrija hlorīds) tiek katru dienu uzņemts. 
 
Ieteicams izvairīties no šādiem ēdieniem un dzērieniem:
• minerālūdens;
• tomātu sula;
• sālīti konservi, marinējumi (ar sāli);
• alkoholiski dzērieni;
• tanu, kumisu (skābpiena produkti, kuru sastāvā ir nātrijs);
• sālīts sviests un margarīns;
• visu veidu cietie un mīkstie sieri;
• visu veidu žāvējumi, galerti un konservēta gaļa;
• rūpnieciski gatavoti gaļas izstrādājumi ar stabilizatoriem un nātriju;
• saldēti vai konservēti pusfabrikāti;
• žāvētas, konservētas jūras veltes (ar sāli);
• čipsi, sāļie riekstiņi, zemesriekstu sviests;
• dažādas mērces, kečupi, majonēzes, salātu dresingi, marinādes (izņemot pašu gatavotos bez sāls);
• ātrās pagatavošanas zupas. 

Locītavu apasiņošanas atjaunošana cilvēkiem vecumā pēc 40
Kā norāda profesors Veiks, grūtākais ir motivēt cilvēkus psiholoģiski, likt viņiem cīnīties. Liela daļa pacientu sūdzas par osteohondrozi, artrozi, atrītu, radikulītu un saspiestiem nerviem. Šīs visas veselības problēmas pasliktina dzīves kvalitāti. 
 
Viena no efektīvākajām, taču grūtākajām un ilglaicīgākajām metodēm ietver 96 vingrinājumu kompleksu, kas jāizpilda uz trenažieriem. Tiesa, tas ir ne tikai grūti, bet arī sarežģīti no laika plānošana viedokļa, ņemot vērā to, cik aizņemti mūsdienās ir cilvēki. Tādēļ tika meklētas alternatīvas, ka šīs veselības problēmas risināt. 

Jaunums locītavu un kaulu saslimšanu ārstēšanā
Belinsona Medicīnas centrs Izraēlā bija pirmais pasaulē, kuram tika piešķirts sertifikāts jaunu osteohondrozes un locītavu sāpju ārstēšanas līdzekļa izmēģināšanai. Lai arī sākotnēji pētnieki pret to izturējušies skeptiski, līdzekļa izmēģināšanas rezultāti bijuši pārsteidzoši – vairāk nekā 94% no testa dalībniekiem (4567 cilvēki) tika izārstēti, 5,6% juta ievērojamus uzlabojumus un tikai 0,4% izmēģinājuma dalībnieku netika konstatēti nekādi uzlabojumi. 
 
Šādu efektu parādījis jauns gels "Move & Flex", kas ātri (līdz pat 4 dienu laikā) un efektīvi spēj atbrīvot no muguras un locītavu sāpēm, bet smagākas saslimšanas izārstē pāris mēnešu laikā. Šis gels tiek ražots Izraēlā. 
 
Kā norāda profesors Veiks, gelā apvienotas deviņas spēcīgas sastāvdaļas, kas, nonākot kontaktā ar novecojušu cilvēka šūnu, paātrina tās darbību pat septiņas reizes, kā arī liek tai reģenerēties. Uzklājot gelu slimajai vietai, tiek aktivizētas aptuveni 930 000 šūnu, kas efektīvi uzlabo asinsriti šajā vietā, veicot ārstēšanu. 
 
Jau gadiem ilgi tiek meklētas metodes, kā izārstēt smagas locītavu un kaulu slimības, un beidzot šis brīdis ir pienācis. Pacienti var atbrīvoties no šīm saslimšanās pāris mēnešu laikā, lietojot gelu mājas apstākļos. Gelam nav atvēsinoša iedarbība, tas arī nav domāts, lai noņemtu sāpes. Tā galvenais uzdevums ir atjaunot organismu šūnu līmenī. Ar šī gela palīdzību tiek likvidēts sāpju cēlonis jau pašā tā saknē, atjaunojot locītavu un mugurkaulu funkcijas. Pacients atbrīvojas no simptomiem, jo vecās šūnas pakāpeniski atjaunojas, nodrošinot skrimšļu un locītavu apasiņošanu. 
 
Efekts ir jūtams jau pirmajā lietošanas dienā. Gels uzsāk šūnu reģenerācijas procesu, kas automātiski samazina sāpes problemātiskajā zinās. Un pēc divām, trim nedēļām ārstēšanas kurss jau var noslēgties, taču, ja sāpes parādās atkal, ieteicams kursu atkārtot. 
 
Gela efektivitāte artrozes un osteohondrozes ārstēšanā
Šis gels nekoncentrējas un konkrētām slimībām, tas iedarbojas jau šūnu līmenī, veicinot asinsapgādi, tādēļ tas ir ideāli piemērots visu locītavu un mugurkaula slimību ārstēšanai, tai skaitā, artrozes, artrīta, reimatisma, radikulīta, osteohondrozes, disku nobīdes utt. Arī zilumu, lūzumu un pat tulznu ārstēšanā to ir iespējams izmantot. 
 
Izraēlas programma un gela iegāde
Šobrīd "Move & Flex" gelu iespējams iegādāties ar atlaidi, taču šo līdzekli programmas ietvaros iespējams nopirkt tikai Eiropas Savienības teritorijā. Tā kā aptiekas ir atteikušās palīdzēt šī gela pārdošanā, norādot, ka viņiem šāda sadarbība ir ekonomiski neizdevīga, kā arī tādēļ, ka tās ir komerciālas organizācijas, gela ražotāji ir nolēmuši padarīt šo līdzekli pieejamu savā mājaslapā, kur to iespējams pasūtīt ar piegādi. Jāpiemin, ka pēdējā laikā tiek veidoti dažādi šī gela pakaļdarinājumi, tādēļ raugieties, lai Jūs iegādātos tikai oriģinālo līdzekli, kas nopērkams programmas oriģinālajā mājaslapā. 
 
Vai šīs programmas ietvaros gelu var iegādāties arī Latvijas iedzīvotāji?
Jā, programma darbosies līdz 2018. gada 31. decembrim, un šajā laikā ikviens interesents var apmeklēt ražotāja interneta vietni un iegādāties šo gelu. Līdz šim to ir izdarījuši jau vairāki tūkstoši cilvēku. Katru dienu tiek saņemtas pateicības un labi vārdi par gela iedarbību. Atcerieties, ka muguras un locītavu sāpes ne tikai rada diskomfortu, bet arī saīsina dzīves ilgumu par 10 līdz 15 gadiem. 

Lai iegādātos Move & Flex krēmu, zvaniet 66102122 vai apmeklējiet mājaslapu – https://moveflex.eu/lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)