Banner 980x90

 Apavu tirgotāja "Armitana" pērn audzēja apgrozījumu un cieta zaudējumus

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Apavu tirgotāja SIA "Armitana" pērn audzēja apgrozījumu un cieta zaudējumus, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, uzņēmums pērn apgrozīja 3,46 miljonus eiro, kas ir par 6% vairāk nekā 2014.gadā, kad apgrozījums bija 3,26 miljoni eiro. Uzņēmuma zaudējumi pērn sasniedza 185 400 eiro, kas ir ievērojami vairāk nekā 2014.gadā, kad zaudējumi bija 14 775 eiro.

"Armitana" pagājušajā gadā veica saimniecisko darbību, pārvaldot tādu zīmolu veikalus kā "Salamander", "ZB Shoes", "Geox", "Step Top" un "Apavu centrs", liecina vadības ziņojumā rakstītais. Uzņēmums kopumā pārvalda astoņus apavu veikalus.

Šo gadu uzņēmums sācis ar nodomu saglabāt vietu tirgū, koncentrējoties uz rentablu un kvalitatīvu preču pārdošanu, norādīts vadības ziņojumā.

SIA "Armitana" dibināta 2004.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 32 014 eiro (22 500 lati). "Armitana" pilnībā pieder Lietuvas uzņēmumam "Armitana".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)