Banner 980x90

Ar 3000 eiro lielu līdzfinansējumu plāno atbalstīt Mangaļsalas sporta svētkus

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komiteja šodien akceptēja 3000 eiro līdzfinansējuma piešķiršanu Mangaļsalas sporta svētku norisei.

Sporta svētku kopējās izmaksas pārsniedz 6200 eiro robežu, bet Rīgas domes līdzfinansējums ir 3000 eiro. To paredzēts izlietot tribīņu nomai, apsardzes pakalpojumiem, pārvietojamo tualešu nomai, bērnu atrakciju nomai, pasākuma apskaņošanas izdevumu segšanai, kā arī piemiņas kausiem, diplomiem un medaļām.

Pasākums norisināsies trešo reizi, un pasākuma organizatori - "Manganļsalas iedzīvotāju biedrība" - novērojuši, ka gadu no gada sporta svētku dalībnieku skaits pieaug, tādēļ šogad sporta svētkus papildinās arī kultūras pasākumu programma.

Paredzēts, ka svētki norisināsies 5.augustā un 6.augustā Mangaļsalas teritorijā.

Gala lēmums par finansējuma piešķiršanu vēl jāpieņem Rīgas domei.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)