Banner 980x90

Ar izrādi "Gulbju ezers" Nacionālajā operā un baletā atklās vasaras izrāžu programmu

Rīga, 16.aug., LETA. Latvijas Nacionālajā operā un baletā (LNOB) šodien plkst.19 notiks baleta izrāde "Gulbju ezers", ar kuru tiks atklāta LNOB vasaras izrāžu programma, aģentūru LETA informēja LNOB sabiedrisko attiecību vadītāja Irbe Treile.

Izrādes horeogrāfiju oriģināli iestudējuši Mariuss Petipā un Ļevs Ivanovs, bet to inscenējis Aivars Leimanis. Izrādes scenogrāfiju veidojusi Līga Purmale, kostīmu veidošana uzticēta Večellai Varslavānei, savukārt izrādes gaismu mākslinieks ir Deivids Hārvijs. Pie diriģenta pults stāsies Mārtiņš Ozoliņš un Farhads Stade.

Tāpat programmā, kas plānota līdz 2.septembrim, iekļauti baleta iestudējumi "Pie zilās Donavas", "Dons Žuans", "Antonija #Silmači", "Bolero...", "Bajadēra", "Romeo un Džuljeta" un "Apburtā princese", bet opermākslas cienītājiem tiks piedāvātas izrādes "Traviata", "Dons Paskvāle", "Karmena", "Fausts" un "Madama Butterfly".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)