Banner 980x90

Arī "Rīgas mikroautobusu satiksmes" reisos varēs braukt ar laika biļetēm

Rīga, 19.okt., LETA. No novembra pilnsabiedrības "Rīgas mikroautobusu satiksme" (RMS) reisos pasažieri varēs reģistrēt braucienu arī ar laika biļetēm, aģentūrai LETA pavēstīja RMS.

Līdz šim 24 stundu, triju un piecu dienu biļetes rīdzinieki un ārvalstu tūristi varēja izmantot tikai SIA "Rīgas satiksme" sabiedriskajos transportlīdzekļos - autobusos, tramvajos un trolejbusos.

Laika biļešu cenas visos sabiedriskā transporta līdzekļos būs vienādas - 24 stundu biļete maksās piecus eiro, triju dienu biļete 10 eiro, bet piecu dienu biļete - 15 eiro.

Pēc RMS vēstītā, laika biļetes ar noteiktu stundu vai dienu skaitu sniedz iespēju pasažieriem veikt neierobežotu skaitu braucienu attiecīgajā laika periodā.

RMS dibināta 2012.gada 24.oktobrī. Uzņēmums nodrošina pasažieru pārvadājumus 21 pilsētas maršrutā ar mikroautobusiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)