Banner 980x90

Atbalsta jauna atkritumu savākšanas laukuma izveidi Ēdoles ielā 8

Ilustratīvs foto/ Foto: Riga24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Riga24.lv
Rīgas domes Mājokļu un vides komiteja ceturtdien, 29.septembrī, akceptēja Rīgas domes lēmumprojektu par jauna atkritumu savākšanas un šķirošanas laukuma izveidi Ēdoles ielā 8, pilsētas informācijas portāls Riga24.lv uzzināja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā.

SIA "Pilsētvides serviss" vēlas izveidot šķiroto atkritumu savākšanas laukumu, kur pilsētas iedzīvotāji bez maksas varēs nodot plastmasas, papīra, stikla, metāla atkritumus, kā arī sadzīvē radušos bīstamos atkritumus. Dalīti savāktie atkritumi, kuri netiek klasificēti kā bīstamie, tiks nodoti pārstrādei. Savukārt sadzīvē radušies bīstamie atkritumi tiks tālāk nodoti komersantiem, kas saņēmuši atbilstošas atļaujas to apstrādei.

Vieta, kur paredzēta atkritumu savākšana, atrodas ražošanas un komercdarbības apbūves teritorijā. Gala lēmumu par jaunā atkritumu savākšanas laukuma izveidi pieņems Rīgas dome.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)