Banner 980x90

Augustā i/c "Olimpia" atvērsies sporta preču grands "Sports Direct"

Augusta sākumā i/c "Olimpia" pirmajā stāvā atklās Latvijā pirmo "Sports Direct" veikalu, kas piedāvā sporta zīmolu preces plašā klāstā par pieejamām cenām. 1300 kvadrātmetru lielajā veikalā būs iespēja iegādāties pasaulē zināmāko sporta zīmolu apģērbus un aksesuārus.

"Sporta preču mazumtirdzniecības milzis "Sports Direct" jau šovasar sevi pieteiks kā nopietns spēlētājs Latvijas sporta preču un apģērbu veikalu segmentā. Gandarījums, ka esam pirmie Latvijā, kas uzņem šo pasaulslaveno veikalu ar vairākiem simtiem pasaulē novērtētu zīmolu," saka Zane Šulca, i/c "Olimpia" direktore.

"Esam pārliecināti, ka šis ir īstais brīdis veikala ienākšanai Latvijā – iedzīvotāji kļūst arvien aktīvāki, attīstās skriešanas un riteņbraukšanas kultūra, joga, nūjošana, skrituļslidošana u.c. sporta veidi. Arī pašvaldības pievērš lielāku uzmanību infrastruktūrai, lai pilsētas kļūtu draudzīgākas sportistiem un aktīva dzīvesveida piekritējiem," papildina Šulca.

Britu sporta apģērbu mazumtirdzniecības veikals pārstāv tādus zīmolus kā Nike, Adidas, Puma, Reebok, Emporio Armani, Calvin Klein, Converse, Diesel, Jack and Jones, Dunlop, Crocs, Lee Cooper un daudzus citus. Sports Direct piedāvā apģērbus sievietēm, vīriešiem un bērniem. Veikalā būs atrodami apģērbi un aksesuāri dažādiem sporta veidiem un fiziskajām aktivitātēm (basketbola, futbolam, tenisam, deju nodarbībām, jogai, ūdens sportam u.c.), kā arī aktīvai atpūtai dabā.

"Sports Direct" ir dibināts 1982. gadā Lielbritānijā. Tas ir vadošais sporta preču mazumtirgotājs Lielbritānijā ar vairāk nekā 270 veikaliem daudzās pasaules valstīs, tostarp Igaunijā un Latvijā. "Sports Direct" grupas apgrozījums pērn bijis 3,7 miljardi eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)