Banner 980x90

Augustā Rīgavas Mūzikas un Mākslas dārzā gaidāmi vairāki pasākumi

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Augusta mēnesī Rīgavas Mūzikas un Mākslas dārzā, Salaspilī, gaidāmi vairāki izklaides pasākumi, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja pasākumu rīkotāji.

* 3.augustā plkst.19.00 leļļu teātra izrāde "ŠŅĀPUĻA PIEDZĪVOJUMI"

Pētera Trupa muzikālā izrāde pirmsskolas un sākumskolas vecuma bērniem. Stāsts par kāpuriņu, kurš ir vientuļš un pasaku zemē meklē draugus. Skatītāji izrādes laikā noskaidros, vai kāpuriņam izdevās atrast draugus, kā arī to, ka nav svarīgi - esi liels vai mazs, mēs esam dažādi un tā ir vērtība.

Režisore - Agita Trupa, scenogrāfs - Aldis Kļaviņš, komponists - Andris Eniņš, mūzikas aranžētājs - Normunds Kalniņš, leļļu mākslinieces - Anna Zandberga -Šenke, Evija Rudzīte un Justīne Rumba.

Pasākumā skatītāji varēs iegādāties arī gardās "Madonas karameles" un citus saldumus.

Biļete – 4 eiro kultūras nama "Rīgava" kasē un www.bilesuparadize.lv

* 17.augustā plkst.19.00 Kamermūzikas koncerts "SPĀŅU UN ČIGĀNU MŪZIKA"

Koncertā dzirdēsiet trīs temperamentīgas un jaunas mākslinieces, kuras koncertprogrammā "Spāņu un čigānu mūzika" ietvērušas spilgtus un publikas iemīļotus skaņdarbus. Šajā koncertprogrammā pianiste Agnese Egliņa apvienojusies ar dziedātāju Marlēnu Keini, kuru klausītāji iepazinuši kā spilgtu mākslinieci Latvijas Televīzija šovā "Radīti Mūzikai" un Londonā dzīvojošo vijolnieci Kristīni Balanas, kura sevi gan Latvijā, gan Lielbritānijā ir pierādījusi kā aizrautīgu un temperamentīgu mākslinieci.

Pasākuma laikā skatītāji varēs baudīt ne tikai mūziku, bet arī Salaspilī ražotu dažādu šķirņu mājas vīnu no ražotnes " Saules veltes"

Biļete – 7 eiro kultūras nama "Rīgava" kasē un www.bilesuparadize.lv

* 13.augustā no plkst.22.00 STREIČA BRĪVDABAS KINONAKTS

2016.gads pasludināts par Streiča gadu, jo šogad izcilais latviešu kinorežisors, scenārists, aktieris, rakstnieks un gleznotājs Jānis Streičs svin 80 gadu jubileju. Streiča gada ietvaros Salaspilī varēs noskatīties trīs filmas, kas uzņemtas vairāk kā pirms desmit gadiem un, iespējams, ir mazāk pazīstamas, taču noteikti priecēs ar režisora pazīstamo rokrakstu, iemīļotiem aktieriem un mūžīgo tēmu – mīlestību.

Plkst.22.00 - 23.30 filma "Rudens rozes" (2014). Lomās: Romualds Ancāns, Maija Doveika, Lauris Dzelzītis, Baiba Kranāte, Akvelīna Līvmane, Ģirts Ķesteris, Juris Žagars u.c.

Plkst.23.45 – 1.00 filma "Ipolits" (2002). Lomās: Juris Kalniņš, Katrīna Pasternaka, Artis Robežnieks, Viktorija Streiča u.c.

Plkst.1.15 – 2.50 filma "Naktssargs un veļasmazgātāja" (2002). Lomās:Aija dzērve, Artis Robežnieks, sarmīte Rubule, Maija Doveika u.c.

Biļetes – 2 eiro uz vienu filmu vai 5 eiro uz visu kinonakti, studentiem, pensionāriem 3 eiro kultūras nama "Rīgava" kasē. Kino laikā darbosies kafejnīca.

* 20.augustā plkst.21.00 Zaļumballe ar grupu "MELANSE"

Grupa "Melansé" dibināta 2010.gada 17.februārī un tās sastāvā darbojas Alvis Ārgalis (ģitāra, balss), Kaspars Tihonovs (taustiņi, balss), Maksims Kušnarevs, (bass ģitāra) un Klāvs Adamovičs (bungas). Koncertē dažādos pasākumos un dažādās Latvijas pilsētās, taču ir salaspilieši.

Biļete – 3 eiro kultūras nama "Rīgava" kasē un www.bilesuparadize.lv. Darbosies kafejnīca.

* 27.augustā pkst.20.00 Teātra izrāde "JŪLIJAS JAUNKUNDZE"

Augusta Strindberga izrāde ir savdabīgs, mūsdienīgs un skumjš mīlas stāsts, kuru skatītājiem rāda Salaspils amatierteātris. Lomās: Ieva Betkere, Ilze Vīlipa un Atis Zābers. Režisore Edīte Neimane.

Biļete – 2 eiro kultūras nama "Enerģētiķis" kasē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)