Banner 980x90

Biķernieku trasē norisināsies vērienīgas motošosejas sacensība

Publicitātes foto
Publicitātes foto
No sestdienas, 2.jūlija līdz svētdienai, 3.jūlijam Biķernieku trasē norisināsies vērienīgas motošosejas sacensības "Latvijas Balva 2016", kas pulcēs ne vien Latvijas, bet arī Somijas, Polijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Igaunijas un Lietuvas meistarīgākos sportistus.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē sacensību organizatori, pirmo reizi motošosejas sacensības Biķerniekos notika tālajā 1966.gadā, kad tika atklāta trases pirmā kārta – Meistarības aplis. Taču jau šosestdien pēcpusdienā norisināsies "Zelta Mopēda" un Latvijas skuteru čempionāta sacensības motošosejā. Trasē dosies sporta retro motocikli, kā arī visas moderno sacīkšu motociklu klases, bet atsevišķā braucienā sacentīsies ielas motocikli. Biķerniekos tiks aizvadīts arī veterānu saiets – klātienē būs iespējams redzēt sportistus, kuri pirms 50.gadiem pirmie atklāja šo trasi.

Ņemot vērā pasākumā gaidāmos sportistus un jubilejas svinības, uz sporta bāzi laipni tiek gaidīts ikviens motosporta cienītājs, lai aizvadītu sportisku nedēļas nogali. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)