Banner 980x90

Brīvdienu aktīvās atpūtas ideju TOP 10

Izmantojiet daudzveidīgās aktīvās atpūtas iespējas, lai padarītu savas brīvdienas interesantākas. Jūs varat doties aktīvā atpūtā pie dabas vai izbaudīt dažādas pilsētu sniegtās iespējas, piemēram, lāzertags bērniem noteikti būs aizraujošs piedzīvojums jebkurā laikā. Ir tik daudz variantu, ka atliek tikai noskaidrot, kas jūs uzrunā vairāk. Iespējams, ka tuvākā aktīvās atpūtas vieta ir vien pāris kilometru attālumā, un tā var būt jūsu nākamais brīvdienu pieturas punkts.

Skatiet TOP 10 aktīvās atpūtas iespējas Latvijā, lai atrastu sev piemērotāko!

Kvestu istaba "Mysteria"
Ļoti atmosfēriska un labi veidota izlaušanās istaba ar dažādām interesantām mīklām, kas veidotas, lai sniegtu aizraujošu laiku visiem dalībniekiem. Mīklas ir sarežģītas, bet veidotas tā, lai cilvēks var tās atrisināt, liekot lietā savu atjautību un uzmanību. Maksimālais atvēlētais laiks parasti ir 60 minūtes, lai saglabātu spriedzi un vēlmi uzstādīt rekordlaiku. Pieejami arī bērnu kvesti ar animatoriem, virtuālā realitāte un noslēpumaini stāsti.

Loka šaušana Rīgā "Erenimi"
Loka šaušana ir viena no vecākajām mākslām, kas prasa spēju koncentrēties un apvieno fizisku izturību, neatlaidību un mērķtiecību. Jūs varēsiet izjust vēstures garšu, pārbaudot savas prasmes ar kādu no piedāvātajiem lokiem. Ja jums patīk būt brīvā dabā un izbaudīt aktīvas un aizraujošas aktivitātes, šis ir lielisks variants.

Šautuve "Rīga"
Rīgas šautuve ir viena no labākajām vietām, kur pirmo reizi doties izmēģināt savas spējas šaut ar šaujamieroci. Tā ir iekštelpās, tāpēc nebūs jāuztraucas par mainīgajiem laikapstākļiem.  

To var izmantot vecpuišu un vecmeitu ballītēm, dzimšanas dienām vai vienkārši unikālam brīvdienu piedzīvojumam. Adrenalīns un unikālā pieredzes, šaujot ar īstu ieroci, būs lielisks veids, kā izbēgt no ikdienas rutīnas. Pieredzējuši instruktori iemācīs jums šaut pistoli pareizi un droši.

Lāzertags Rīgā
Laserdog.lv piedāvā cita veidu šaušanu maziem un lieliem. Lāzertaga spēle ir līdzīga peintbolam, bet ar lāzerstaru, tāpēc nav jābaidās savainoties vai sasmērēties. To var spēlēt ar draugiem, skolasbiedriem vai kolēģiem, un tā būs aizraujoša visām šīm kompānijām un vecuma grupām. Bērni būs īpaši priecīgi par aktīvi pavadītu dienu, pilnu ar sacensības garu un jautrību. 

Jums nav jābūt ar lielu pieredzi vai atlētiskam – spēle ir veidota tā, ka Jūs varēsiet to izbaudīt, neatkarīgi no tā, cik labi šaujat vai skrienat. Šis lāzertags Rīgā piedāvā dažādas distances trases un modernus ieročus.

Drifta triciklu trase "Wolftrike"
"Wolftrike" ir lieliska izvēle, ja jums patīk braukt ar auto un gūt adrenalīna lādiņu. Šeit jūs varēsiet ar triciklu driftēt no vienas trases malas līdz otrai lielā ātrumā. Tā ir lieliska iespēja jums, Jūsu draugiem un kolēģiem sacensties par visātrāko rezultātu vai vienkārši lieliski pavadīt laiku.

Tā ir arī lieliska vieta ballītēm lielākām grupām. Kamēr gaidāt savu kārtu, jūs varat arī izmantot spēļu konsoles, lai spēlētu kādu no piedāvātajām spēlēm.

Portāls VR Arcade
Virtuālās realitātes spēles sniedz daudz jautrības, un tās ir piemērotas ikvienam no septiņu gadu vecuma. Spēlētāju grupas var spēlēt dažādas vairāku spēlētāju spēles, kā arī "iziet" vairākas izlaušanās istabas. 

Vispopulārākās ir dažādas zombiju šaušanas spēles un "CS:GO VR". Portāls VR Arcade piedāvā arī iespēju rīkot korporatīvos pasākumus un dzimšanas dienas svinības savās telpās.

Atpūta Jūrmalā
Jūrmala ir interesanta vieta, kur atpūsties jebkurā gadalaikā. Ziemā varat tur slēpot, baudīt dabu, kas ietīta sniega segā. Vasarā pludmalē un unikālajos kūrortos ir liela rosība, piedāvājot vilinošu dubļu vannu un masāžu klāstu. Tur ir arī daudz vietu, kur spēlēt dažādas sporta spēles.

Ventspils
Vēl viena skaista pilsēta pie jūras ir Ventspils. Tā ir ostas pilsēta, kas var būt apburošs galamērķis visai ģimenei. Bērniem noteikti patiks izklaidēties pilsētas jautrajos parkos, bet pieaugušie novērtēs Zilā karoga pludmali. 

Gaujas nacionālais parks
Gaujas nacionālais parks ir ideāla vieta, lai izbaudītu vairāku kilometru garas pārgājienu takas vai izmēģināt gumijlēkšanu. Parks ir izvietots gar krāšņu Gaujas senleju, kur ir iespējams redzēt lielu dabas daudzveidību un dažādas reljefa formas. Parka apmeklējumam vajadzētu ieplānot divas brīvdienas, lai varētu visu izbaudīt nesteidzīgi, iemūžinot redzēto un pieredzēto.

Ilūziju istabas "Illusion Rooms"
Lieliska vieta, kur izrauties no ikdienas rutīnas un ienirt ilūziju pasaulē. Šeit jūs varat atrast istabu, kas ir otrādāk, lielāko spoguļu labirintu Baltijā, istabu bez gravitātes un daudz citu eksponātu, kas apburs un liks noticēt acīm neredzamajam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)