Banner 980x90

"Ceļvedis" – ar vienu klikšķi apkārt pasaulei

Viesnīcu rezervēšanas sistēma "Travel On Spot" ceļotājiem piedāvā tiešsaistes ceļojumu žurnālu "Ceļvedis". Tajā tiek publicēti ekspertu raksti, noderīgi padomi, kā arī ar ceļošanu saistītās aktualitātes. Ceļveža saturu veido informācija par tūristu iecienītajām valstīm, to skaitā arī Baltijas valstīm, kā arī dažādas fotogrāfijas un filmētās reportāžas no visas pasaules.

"Ceļotāju kopiena arvien vairāk lieto tīmekli un tajā aktīvi dalās ar savu unikālo pieredzi, tādēļ tika radīts tiešsaistes žurnāls. Tajā lapas ceļojumu eksperti publicēs kvalitatīvu saturu, dalīsies ar jaunumiem par jau iecienītiem un pagaidām vēl maz zināmiem galamērķiem. Virtuālajā žurnālā ir viegli orientēties – visi aktuālie raksti attiecināmi uz konkrētām pilsētām un valstīm. Atliek izvēlēties ceļojuma galamērķi un visa noderīgā informācija parādīsies jūsu ekrānā", - jaunumu prezentē "Travel On Spot" vadītājs Mants Švažs.

Satura redaktors, pieredzējis ceļotājs un žurnālists Mīkols Vaidišis ir pārliecināts, ka publicējamā informācija kvalitātes ziņā neatpaliks no valsts lielāko ziņu portālu ceļojumu rubrikām. "Veidojam tādu telpu, kurā viesnīcas numura pasūtīšana būtu nevis vienkārši nepieciešamā ceļojuma sagatavošanas stadija, bet patiesi patīkama nodarbe. Šī žurnāla lasītāji, ar vienu peles klikšķi pārceļoties no vienas valsts uz citu, no pilsētas uz pilsētu, no teksta pie cita teksta, ne tikai iegūs noderīgu un interesantu informāciju, bet arī smelsies idejas saviem nākamajiem ceļojumiem, un, protams, atradīs sev vispiemērotāko viesnīcu", - stāsta redaktors.

Lasītāji varēs uzzināt par lētākajām valstīm, uz kurām doties atvaļinājumā, par kultūras īpatnībām katrā valstī, padomus, ko labāk nedarīt dažādās valstīs, kā samazināt ar ceļojumu saistītos izdevumus, nesamazinot atvaļinājuma kvalitāti, kā arī citu ceļotājiem noderīgu informāciju.

Interneta žurnāls ir pieejams piecās valodās: latviešu, lietuviešu, igauņu, krievu un angļu.

Viesnīcu rezervēšanas sistēma pašlaik piedāvā iespēju izvēlēties kādu no 90 tūkstošiem Baltijas reģiona tirgum piemērotām viesnīcām 174 valstīs. Viesnīcu apraksti, pasūtīšanas procesi un konsultācijas lietotājiem ir pieejamas dzimtajā valodā. Izvēloties viesnīcu, veicot rezervēšanu, ceļojuma laikā vai jau pēc atgriešanās, klienta ērtībai tiek piedāvātas konsultācijas pa tālruni - 24 stundas diennaktī, septiņas dienas nedēļā.

Klientiem tiek piedāvāta arī iespēja pašiem pārvaldīt, mainīt vai atcelt savus pasūtījumus, pārskatīt pasūtījumu vēsturi, kā arī jebkurā laikā saņemt rēķinus. Norēķināties ir iespējams gan internetbankā, gan ar kredītkartēm, gan arī Pay Pal pārskaitījumu sistēmā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)