Banner 980x90

Četri iemesli, kāpēc Valentīndienā pasniegt dāvanas, ko varat izbaudīt divatā

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Tuvojoties 14. februārim, kad arī Latvijā tiek atzīmēta Svētā Valentīna diena, ir laiks padomāt, kā iepriecināt savu mīļoto cilvēku. Pārdomātas un romantiskas dāvanas iepriecinās ikvienu, bet ko tieši izvēlēties? Šajā gadā pārsteidz ar ko oriģinālu un emocijām piepildītu, lai laimes izjūta un skaistas atmiņas turpinās vēl ilgi!

Vēlies dāvanas, kas paliks atmiņā vēl ilgi?
Ja patiesi vēlies iepriecināt savu mīļoto cilvēku Valentīndienā, atceries, ka vispiemērotākās būs dāvanas, ko varēsiet izbaudīt divatā. Lūk, četri iemesli kāpēc:
- šādas dāvanas rada skaistas atmiņas, ko būs patīkami pieminēt visu mūžu;
- tās nostiprina attiecības – jauni piedzīvojumi jūs satuvinās vēl vairāk;
- šī ir iespēja vienam otru iepazīt vēl labāk, pamēģinot to, ko ikdienā nedarītu;
- iemesls izrauties no ikdienas steigas, lai divatā baudītu nesteidzīgu relaksāciju vai elpu aizraujošu piedzīvoju.

Protams, ikviena sieviete priecāsies par tumši sarkanu rožu klēpi, bet vīrieši – par iemīļotākajām smaržām vai skūšanās piederumiem, bet šā gada Velentīndienai ir jābūt patiesi īpašai Tavā dzīvē, tāpēc uzdrīksties pasniegt oriģinālu dāvanu!

Valentīndienas dāvanas no Davanuserviss.lv
Latvijā lielākais dāvanu karšu interneta veikals Davanuserviss.lv ir pārliecināts, ka piemērotas dāvanas Valentīndienā ir tādas, kas rada prieku, laimi un mīlestību. Pieredzējuši dāvanu eksperti ir apkopojuši pāris dāvanu ideju:
- sievietes novērtēs iespēju baudīt SPA procedūras, šokolādes kūri, romantisku atpūtu kino vai kopīgu fotosesiju;
- vīrieši priecāsies par gardām vakariņām, ekstrēmu lidojumu ar gaisa balonu vai paraplānu, azartisku izbraucienu ar sacīkšu auto vai sniega moci.

Lai ieraudzītu visu piedāvāto dāvanu klāstu, ieskaties mājaslapā Davanuserviss.lv sadaļā "Svētkiem", kur atradīsi kategoriju "Valentīndienas dāvanas". Aplūko, cik tur ir daudz ideju, starp kurām noteikti atradīsi ko piemērotu arī savai otrajai pusītei.

Kā saņemt izvēlēto dāvanu?
Ja vēlamā dāvana ir noskatīta, atliek to iegādāties, skaisti iesaiņot un pasniegt. Davanuserviss.lv piedāvā sešus veidus, kā vari izvēlēto dāvanu saņemt:
- nopirkto dāvanu uzreiz saņemsi savā e-pastā kā eDāvanu;
- Davanuserviss.lv saliņā t/c "Spice", t/c "Galleria Riga", t/c "Rīga Plaza" un t/n "Kurzeme";
- ar kurjera starpniecību Rīgu;
- ar kurjera piegādi visā Latvijas teritorijā;
- ar eksprespastu ikvienā DUS "Statoil";
- ar Latvijas Pasta starpniecību.

Plašāk par dāvanu karšu iegādes un piegādes nosacījumiem meklē mājaslapā vai sazinoties ar Davanuserviss.lv draudzīgajiem dāvanu ekspertiem.

Romantiskas dāvanas meklē šeit: http://davanuserviss.lv/davanas-pa-kategorijam/piedzivojumu-davanas! Lai mīlestības piepildīta Svētā Valentīna diena!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)