Banner 980x90

Ceturtdien sāks Zemitāna tilta seguma atjaunošanu

Rīga, 22.maijs, LETA. No ceturtdienas līdz 20.jūnijam tiks veikti ceļa seguma atjaunošanas darbi uz Jorģa Zemitāna tilta, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta komunikācijas speciāliste Una Ahuna-Ozola.

Asfalta frēzēšanas un ieklāšanas darbi tiks veikti naktīs no plkst.22 līdz plkst.6. Transportlīdzekļu vadītāji aicināti ievērot noteikto braukšanas ātruma ierobežojumu - 30 kilometrus stundā un uzmanīgi pārbraukt frēzētās vietas pie tilta deformācijas šuvēm.

Ahuna-Ozola norādīja, ka Zemitāna tilta visu konstrukciju inspekcija ir veikta 2018.gada vasarā, un tās tehniskās atskaites slēdzienā noteikts, ka tilta nestspējas stāvoklis ir apmierinošs. Ņemot vērā konstatēto vizuālo defektu apjomu, slēdzienā tiek rekomendēta tilta atjaunošana vai pārbūve trīs gadu laikā.

Satiksmes departaments ir sācis iepirkuma dokumentācijas sagatavošanu, lai izsludinātu konkursu Zemitāna tilta pārbūvei, ko plānots veikt 2021.gadā.

Patlaban ir izsludināts konkurss tilta pārbūves būvprojekta izstrādei un autoruzraudzībai, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā. Pieteikumus tam var iesniegt līdz 20.jūnijam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)