Banner 980x90

Daļa no bijušās tiesu nama ēkas Pumpura ielā nodota Krievijas vēstniecībai

Riga24.lv
Riga24.lv
Daļa no bijušās Rīgas pilsētas Ziemeļu rajona tiesas un Administratīvās rajona tiesas ēkas Pumpura ielā 1, Rīgā, nodota Krievijas vēstniecībai.

Kā aģentūru LETA informēja Tiesu administrācijā (TA), saskaņā ar Latvijas un Krievijas valdības vienošanos par Latvijas vēstniecības Krievijā un Krievijas vēstniecības Latvijā izvietošanas nosacījumiem, kas parakstīta 2010.gada nogalē, ēkas daļa un garāža Pumpura ielā 1, Rīgā, proti, Antonijas ielā 6, tika nodota Krievijas vēstniecībai un ir Krievijas īpašums.

Iepriekš šajā ēkā atradās Ziemeļu rajona tiesa un Administratīvā rajona tiesa, kas pārceltas uz jaunajām telpām attiecīgi - Administratīvā rajona tiesa uz Baldones ielu 1 un Ziemeļu rajona tiesa uz Jēzusbaznīcas ielu 6, Rīgā.

Ēkā Antonijas ielā 6, Rīgā, pašlaik tiek veikti renovācijas un rekonstrukcijas darbi.

Pēc darbu pabeigšanas ēku lietos TA.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)