Banner 980x90

Daudzbērnu ģimenei Rīgā izveidos sapņu bērnistabu

Konkursā par daudzbērnu ģimeņu bērnistabu pārkrāsošanu košākās un svaigākās krāsās kopumā piedalījušās 28 ģimenes no visiem Latvijas novadiem. Pirmajā konkursa "Košas sienas – krāsainas dienas" norises gadā tiks pārkrāsotas bērnistabas piecām ģimenēm Rīgā, Ogrē, Saulkrastos, Madonā un Liepājā, pilsētas informācijas portālam Riga24.lv ziņo projekta īstenotāji.

Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienības un Baltijā populārākā krāsu zīmola "Vivacolor" rīkotajā konkursā uzvarējusi Gūtmaņu ģimene no Saulkrastiem, Jansonu ģimene no Ogres, Jansonu ģimene no Liepājas, Liepiņu ģimene no Madonas un Šaldovu ģimene no Rīgas. Katras ģimenes bērnistabu "Vivacolor" meistari pārvērtīs viņu sapņu bērnistabā, pamatojoties uz konkursā iesūtīto bērnu un vecāku radošajiem darbiem, kā arī individuālām pārrunām par vēlamo galarezultātu.

"Priecājamies Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā paziņot šādu priecīgu faktu, ka piecām daudzbērnu ģimenēm tiks izveidotas krāsainas bērnistabas. Kā saka, aizsargāsim šo ģimeņu bērnus no pelēcības! Ir svarīgi, lai bērni savu ikdienu pavadītu patīkamā vidē, tādēļ līdz skolas sākumam šo ģimeņu bērnistabas piedzīvos ievērojamas pārmaiņas, lai jaunais mācību gads varētu sākties ar pacilātu garastāvokli," stāsta Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienības vadītājs Leonīds Mucenieks.

"Iesniegtie pieteikumi atspoguļo dažādas situācijas. Bieži daudzbērnu ģimenes vecākiem ir jārisina ļoti sarežģīts jautājums – kā apvienot bērnistabas, viesistabas un dzīvojamās istabas funkcijas vienā un tādā veidā, lai tās pastāvīgie iemītnieki būtu laimīgi katrs ar savu stūrīti – personīgo telpu. Šo jautājumu atrisināt nav viegli, tādēļ arī nākam palīgā ar pieredzējušu meistaru zināšanām, prasmēm un materiāliem," stāsta viens no konkursa iniciatoriem, "Vivacolor" pārstāvis Gatis Kulbergs.

Konkursa rīkotāji pie uzvarētāju ģimenēm viesosies vasaras mēnešos, individuāli pārrunājot katras ģimenes sapņu bērnistabas projektu, kā arī saskaņojot vēlamos krāsošanas darbu laikus. Visu bērnistabu krāsošanas darbi tiks paveikti līdz jaunā mācību gada sākumam - 2015. gada 31. augustā.

Konkursu "Košas sienas – krāsainas dienas" organizē Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienība sadarbībā ar Baltijā pazīstamāko krāsu zīmolu "Vivacolor". Konkurss paredzēts Latvijas daudzbērnu ģimenēm (ģimenes, kurās ir 3 un vairāk bērnu). Konkursa galvenā balva – piecām ģimenēm pēc tās vēlmēm tiek izkrāsota bērnistaba, veicot arī nelielu kosmētisko remontu, ja nepieciešams.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)