Banner 980x90

Dāvanu kartes visām dzīves situācijām

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Svētki jau tepat aiz stūra, bet tā īstā dāvanas ideja prātā nerodas – apsveikumam izmanto dāvanu kartes! Tās ļaus aizmirst par šaubām, ka dāvana varētu būt gaviļniekam nepiemērota, jo saņēmējs pats varēs izvēlēties sirdij vistuvāko un vajadzīgāko.

Kad visas idejas iztērētas jau Ziemassvētkos
Var šķist, ka šādas kartes rada bezpersoniskuma iespaidu. Tomēr tajos brīžos, kad nav pat vienas skaidras domas par iespējamo dāvanu, mēs visbiežāk paliekam pie jau ierastām lietām – ziepju gabaliņa, auskariem vai vīna pudeles. Diemžēl šīs dāvanas visiem ir ārkārtas gadījumu sarakstā, un pašas par sevi norāda uz "nebija laika" un "nevarēju izdomāt". Saņemot dāvanu karti, cilvēks pats var pārdomāt savu vēlmju klāstu un atlikt laiku sev piemērotākās dāvanas izvēlei. 

Nodod izvēli saņēmēja rokās
Mūsdienās šādas kartes var nopirkt teju jebkurā tirdzniecības vietā – sākot ar kinoteātri vai masāžas studiju un beidzot ar piemājas pārtikas veikalu. Ja ir vēlme piešķirt dāvanai domu un pievienoto vērtību, to var iegādāties kādā veikalā ar specifisku produktu klāstu. Toties, ja galvenais ir izvēles plašums, iespējams iegādāties kartes, ar kurām var iepirkties vairākos veikalos, dažādās atrašanās vietās. Ērta izvēle ir iepirkšanās iespēja interneta veikalā – saņēmējam nebūs pat jāiziet no mājām, lai izvēlētos labāko dāvanu. Viens no šādiem interneta veikaliem Latvijā, kurā var iegādāties dāvanu kartes, ir veikals 1a.lv.

Izvēlies dāvanu karti ar plašām iespējām
Interneta veikala 1a.lv preču klāsts ir lielākais Latvijā. Tā dāvanu kartes iespējams iegādāties summā no 10 līdz pat 200 eiro, un tām ir vairākas priekšrocības:
- 1a.lv piedāvājumu klāsts ir ļoti plašs un dažāds. Saņēmējs varēs izvēlēties preci no dažādām kategorijām, ražotājiem un cenu grupām, turklāt vienā iepirkšanās reizē iegādājoties vairākas preces;
- iegāde notiek tāpat kā jebkuras citas preces pasūtīšana interneta veikalā. To saņemt iespējams personiski 1a.lv klientu apkalpošanas centrā vai arī tā tiks piegādāta norādītajam adresātam, sagādājot patīkamu pārsteigumu; 
- ja ieplānota vērienīgāka dāvana, kuras tūlītējai apmaksai nepietiek līdzekļu, dāvanu kartes iespējams iegādāties arī uz nomaksu. 

Uzzināt vairāk un 1a.lv dāvanu kartes iespējams iegādāties interneta veikala mājaslapā 1a.lv. Uzdāvini kādam ērtu iepirkšanos no mājām un gandrīz neierobežotas izvēles iespēju!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)