Banner 980x90

Dermatologs Rīgā – prof. J. Ķīša estētiskās dermatoloģijas klīnika

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mūsu katra ķermenis ir mūsu prāta un gara mājas, un, tāpat kā savas mājas, arī ķermenis ir jāuztur tīrs un skaists, lai mēs justos labi, veseli un laimīgi. Mēs esam viens vesels – gan mūsu fiziskā, gan emocionālā un intelektuālā puse –, un ir jāpadomā par visu vienlīdzīgi. Rūpes par ķermeni nav tikai sekla iegriba būtu skaistam, kā varētu šķist, tā ir vēlme būt harmonijā ar savu iekšējo pasauli. Fiziskas aktivitātes, pareizs uzturs, dermatologa apmeklējums – tas viss kopā veido veselu, žirgtu un skaistu ķermeni un ādu. Jo īpaši, sākoties vasarai, rūpes par ādu ir svarīgas. Tā jāpasargā no saules negatīvās ietekmes, jāattīra no ziemā sakrājušajiem netīrumiem, jāmitrina un visādi citādi jālutina, lai iegūtu starojošu un jauneklīgu izskatu. 
Prof. J. Ķīša estētiskās dermatoloģijas klīnika
Prof. J. Ķīša estētiskās dermatoloģijas klīnika ir ādas slimību centrs ar daudzu gadu pieredzi. Te jūs varēsit saņemt pieredzējušu, profesionālu attieksmi, pasaulē modernāko tehniku un inovatīvākās metodes ādas kopšanā, ārstēšanā un estētiskajā uzlabošanā. Ja jums nepieciešams dermatologs Rīgā, šī būs viena no labākajām izvēlēm, kas sniegs kvalitatīvu rezultātu un individuālu pieeju. J. Ķīša dermatoloģijas klīnikā pieejams ļoti plašs procedūru, ārstniecības metožu un terapiju klāsts  sākot ar kosmetoloģiju un uztura terapiju līdz mūzikas un krioterapijai. Pieejami arī ķirurga, fizioterapeita un uztura speciālista pakalpojumi. Nedaudz sīkām izklāstīšu par, manuprāt, nozīmīgākajiem pakalpojumiem, taču ļoti pārskatāmu un plašu informāciju varēsiet atrast mājaslapā dermatologs.com. Nākamais solis jau būs konsultācija pie izvēlētā speciālista klātienē Firsa Sadovņikova ielā 20, A ieeja, 4.st., 413.kab., tur jums sniegs visu nepieciešamo informāciju un atbildēs uz neskaidrajiem jautājumiem. 
 
Pakalpojumu klāsts
♦ Uztura terapija
Katra cilvēka uztura paradumi lielākoties ir atbildīgi par mūsu ādas problēmām vai tās veselīgumu un skaistumu, tādēļ tas noteikti būs labs sākums, pirms ķeraties pie citām metodēm, kā arī labs ieradumu kopums, lai uzturētu un uzlabotu dermatologa procedūru rezultātus. Uztura terapija ir apzināta uztura paradumu maiņa veselības veicināšanas nolūkos, slimību profilakses un estētiskā stāvokļa uzlabošanai. Veicot analīzes, būs iespējams noteikt precīzu vitamīnu un minerālvielu trūkumu organismā, kā arī terapija palīdzēs svara korekcijai un cilvēkiem ar ēšanas traucējumiem.
 
♦ Estētiskā dermatoloģija
Klīnikas ārsti sniegs pilnu "servisu" katram pacientam  sākot no konsultācijas un individuāli izstrādāta ārstēšanas plāna līdz personalizētai programmai rezultātu uzturēšanai. Speciālisti ir ar daudzu gadu pieredzi, nepārtraukti papildina savas zināšanas un apgūst jaunākās tehnoloģijas. Piemēram, biorevitalizācija panāks dziļu ādas mitrināšanu bez ķirurģiskas iejaukšanās, izmantojot hialuronskābes injekcijas. Savukārt filleri (speciāli preparāti) tiek ievadīti zem ādas, izlīdzinot grumbas, padarot ādu jauneklīgāku un svaigāku. Izvēloties ķīmisko pīlingu, sejas āda tiks dziļi attīrīta ar dažāda veida skābēm, kas novērsīs grumbu rašanos, iztīrīs tauku dziedzerus un palīdzēs kosmētiskajām vielām efektīvāk veikt savu darbu. 
 
Lai arī kādi būtu jūsu iemesli dermatologa apmeklējumam, svarīgākais ir izcils speciālists un modernākās metodes, ko sniedz J. Ķīša dermatoloģijas klīnika. Rūpējieties par savu ķermeni un ādu, jūsu prāts un gars to novērtēs un darbosies ar jaunu sparu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)