Banner 980x90

"Elvi" palīdzēs Rīgā rīkot Pasaules čempionātu florbolā

Riga24.lv
Riga24.lv
Šogad, no 3.decembra līdz 11.decembrim Rīgā norisināsies Starptautiskās Florbola Federācijas rīkotais Pasaules 11.čempionāts florbolā vīriešiem. SIA "Elvi Latvija", kas kopš pērnās sezonas ir Latvijas florbola virslīgas ģenerālsponsors, nolēmusi atbalstīt arī šo – šogad vērienīgāko sporta notikumu mūsu valstī, piedāvājot pircējiem akciju "Liec grozā un atbalsti savējos!" Akcijas ietvaros pircējiem tiek piedāvāts iegādāties dažādus produktus ar īpašu norādi, un divi centi no katra šāda pirkuma tiek novirzīti Pasaules čempionāta sarīkošanai.

Kā pilsētas informācijas portālam Riga24.lv pastāstīja "Elvi" sabiedrisko attiecību konsultante Ksenija Andrijanova, atbalstīt Pasaules čempionāta Rīgā sarīkošanu var, iegādājoties produktus ar īpašu norādi. Akcijā piedalās tādu zīmolu kā "Aldaris", "Vichy", "Toste", "Estrella", "Lotte" produkti, kā arī A/S "Smiltenes piens", SIA "Rēzeknes gaļas kombināts" un A/S "Latvijas Maiznieks" ražojumi. Akcija sakās aprīlī un beigsies pirms čempionāta. "Elvi kā Latvijas mazumtirgotājam vienmēr ir bijis svarīgi atbalstīt ne vien mūsu florbolistus, bet arī svarīgus sporta notikumus Latvijā. Šī akcija ir veids, kā nodrošināt finansiālu atbalstu Pasaules čempionāta sarīkošanai," atzīst SIA "Elvi Latvija" komercdirektore Laila Vārtukapteine, piebilstot, ka ar akcijas palīdzību plānots savākt vairākus desmitus tūkstošus eiro.

Starptautiskā Florbola Federācija (IFF) Latvijai pirmo reizi ir uzticējusi rīkot Pasaules čempionātu florbolā vīriešiem, kas no 3. līdz 11.decembrim norisināsies "Arēnā Rīga" un "Elektrum Olimpiskajā centrā". Par pasaules čempionu titulu cīnīsies 16 komandas – Zviedrija, Somija, Šveice, Čehijas Republika, Latvija, Norvēģija, Vācija, Igaunija, Slovākija, ASV, Dānija, Kanāda, Polija, Austrālija, Singapūra un Taizeme. Latvijas florbola izlase ir piedalījusies visos desmit iepriekšējos pasaules čempionātos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)