Banner 980x90

FKTK maksājumu iestāžu reģistrā anulējusi "Complete Payment Systems" un "Money Express" ierakstus

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) padome pieņēmusi lēmumu anulēt SIA "Complete Payment Systems" un SIA "Money Express" ierakstu maksājumu iestāžu reģistrā.

Rīga, 12.aug., LETA. Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) padome pieņēmusi lēmumu anulēt SIA "Complete Payment Systems" un SIA "Money Express" ierakstu maksājumu iestāžu reģistrā, aģentūru LETA informēja FKTK. Ieraksti maksājumu iestāžu reģistrā anulēti pēc pašu uzņēmumu iesnieguma par atteikšanos no reģistrētas maksājumu iestādes statusa, jo tās pieņēmušas lēmumu pārtraukt maksājumu pakalpojumu sniegšanu. Vienlaikus saņemts abu maksājumu iestāžu apliecinājums, ka tām nav saistību pret saviem klientiem. Latvijā turpina darboties sešas reģistrētas un četras licencētas maksājumu iestādes. SIA "Firmas.lv" informācija liecina, ka SIA "Complete Payment Systems" reģistrēta 2011.gadā. Tās pamatkapitāls ir 2845 eiro, kuru vienīgais īpašnieks ir Uldis Pabērzs. 2018.gadu uzņēmums noslēdza ar 343 486 eiro apgrozījumu un 12 707 eiro zaudējumiem. SIA "Money Express" reģistrēta 2010.gadā. Tās pamatkapitāls ir 445 000 eiro. 57% uzņēmuma daļu pieder Ukrainas pilsoni Sergejam Naidionam, pa 19% Latvijas pilsoņiem Maksimam Matuļevičam un Viktorijai Matuļevičai, bet 5% - Latvijas pilsonim Nikolajam Timofejevam. 2018.gadu "Money Express" noslēdza ar 2 945 304 eiro apgrozījumu un 131 690 eiro zaudējumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)