Banner 980x90

Gada notikums skrituļslidošanā – "Spice" skrituļslidošanas maratons

Jau svētdien, 26.jūlijā, norisināsies gada notikums skrituļslidošanā Latvijā – "Spice" skrituļslidošanas maratons Mārupē. Šogad Sporta distance ir apvienota ar Latvijas čempionāta ieskaiti un par labāko rezultātu tajā sacentīsies profesionāli skrituļslidotāji no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas un Polijas. Uz starta līnijas stāsies arī Tautas, Ģimeņu un Bērnu distanču dalībnieki. Līdz 23.jūlijam ikviens interesents vēl var paspēt pieteikt savu dalību lielākajai skrituļslidošanas ballītei, reģistrējoties iepriekš par zemāku cenu mājas lapā www.maratoni.lv.

"Spice" skrituļslidošanas maratons ir sportiski ģimenisks pasākums, kas jau sesto gadu vieno gan profesionālus sportistus no Latvijas un ārzemēm, gan kaislīgus amatierus un aktīvās atpūtas piekritējus. Otro gadu pēc kārtas "Spice" skrituļslidošanas maratons norisināsies Mārupē, vien 20 minūšu braucienā no Rīgas centra. Visas dienas garumā, paralēli sacensībām, klātesošie varēs baudīt ballītes atmosfēru DJ Toma Grēviņa mūzikas pavadījumā un iesaistīties dažādās izklaidējošās aktivitātēs, ko būs sagatvojuši pasākuma atbalstītāji.

"Spice" skrituļslidošanas maratonā ikviens ir aicināts pieteikt savu dalību kādā no četrām distancēm:

Sporta distancē (42,2km), Tautas distancē (21,2km), Ģimeņu (6,2km) un Bērnu distancē (0,5-1km). Sporta distances laikā tiks noskaidrots ne tikai "Spice" skrituļslidošanas maratona, bet arī Latvijas Čempionāta ieskaites uzvarētājs skrituļslidošanā, savukārt Tautas distancē sevi pierādīt ir aicināti skrituļslidošanas amatieri un entuziasti. Ģimeņu distance šogad vienos radošākos skrituļslidošanas atbalstītājus, bet Bērnu distance pulcēs jaunākos maratona dalībniekus vecuma grupā līdz 12 gadiem.

Spice skrituļslidošanas maratonu organizē "Alpha Baltic Sport". Maratona ģenerālsponsors ir t/c "Spice", pasākumu atbalsta "Venden", "Maxima Latvija", tehnisko atbalstu nodrošina "Rollerblade". Lai dalība sacensībās būtu vēl patīkamāka, organizatori un atbalstītāji ir sarūpējuši vērienīgu balvu fondu 10 000 eiro vertībā.

Ja nepaspēj reģistrēties sacensībām internetā, to būs iespējams izdarīt uz vietas pasākuma dienā 26.jūlijā par paaugstinātu dalības maksu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)