Banner 980x90

Gaisa temperatūra Latvijā noslīdējusi līdz -12 grādiem, daudzviet snieg

Rīga, 6.febr., LETA. Otrdienas rītā gaisa temperatūra Latvijā ir -7..-12 grādu, vien Kurzemes piekrastē nav vēsāks par -4..-6 grādiem, liecina meteoroloģiskā informācija.

Zem -10 grādiem termometra stabiņš noslīdējis Latgalē, lielā daļā Vidzemes un vietām Zemgalē.

Debesis daļēji mākoņainas, daudzviet krīt neliels sniegs, vietām snieg stiprāk. Agrā rītā stiprākā snigšana novērota Kurzemes dienvidrietumos. Sniegs pārklājis arī Liepāju, kur vēl pirmdien nebija sniega.

Pūš lēns vējš no dažādiem virzieniem.

Rīgā mākoņi daļēji sedz debesis, mazliet snieg, pūš lēns dienvidu vējš un gaisa temperatūra pazeminājusies līdz -7..-8 grādiem.

Maksimālā gaisa temperatūra pirmdien Latvijā bija no -1 grāda Kurzemes piekrastē līdz -7 grādiem valsts austrumos.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 5.februārī bija +19 grādu Grieķijā un +21 grāds Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz otrdienu -33 grādi Skandināvijas un Krievijas ziemeļos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)