Banner 980x90

GARĀŽA – bārs–restorāns Vecrīgā patīkamai pasēdēšanai

Kas mūs piesaista dažādās ēstuvēs un atpūtas vietās? Kāds teiks, ka tā ir atmosfēra, citam svarīgāks būs ēdienu un dzērienu piedāvājums vai lokācija. Taču, ja tā padomā, nozīme ir visu īpašību kopumam. Arī tu noteikti esi bijis vietās, kas iepatīkas no pirmā acu uzmetiena un kur vēlies atgriezties atkal. GARĀŽA ir bārs–restorāns Vecrīgā, kuru Tu vari pievienot savam "must visit" vietu sarakstam, un turpinājumā pastāstīsim – kāpēc.
Iecienīta vieta draugiem, kolēģiem, ģimenēm, pāriem un ne tikai…
Omulīgais bārs Vecrīgā, Aldaru ielā 10, ar savu enerģiju un daudzpusību piesaista ļoti raibu apmeklētāju pulku. Šeit pulcējas dažādu interešu, vecumu un profesiju pārstāvji. Piemēram, ja tiem, kas bijuši bārā, pavaicāsi, kur paēst Rīgā darba dienās, viņi noteikti tev rekomendēs tieši "Garāžu". Ne tikai tāpēc, ka ēdienkartes un dzērienkartes sortiments ir plašs un daudzveidīgs, bet arī tādēļ, ka šeit no plkst.12.00 līdz 15.00 ir spēkā īpašais pusdienu piedāvājums, kura ietvaros vari nobaudīt zupu, salātus, pamatēdienu, desertu un dzērienu par draudzīgu cenu. Vairāk informācijas par komplektiem un cenām meklē bāra "Garāža" mājaslapā. 

Tu, iespējams, vēlies zināt, "Garāžā" var gardi paēst arī citos laikos? Protams! Profesionālie un pieredzējušie pavāri ir izveidojuši ēdienkarti, kurā sev tīkamus ēdienus atradīs gan tie, kam tuvāka klasiskā latviešu virtuve ar pelēkajiem zirņiem vai kartupeļu pankūkām, gan arī tie, kam kārojas sātīgs burgers vai kas īpašs, piemēram, nogatavināts antrekots. 

Tāpat, protams, jāpiemin arī dzērieni, kurus piedāvā nobaudīt šis restorāns Rīgā. "Garāžas" dzērienkarte nav gluži tāda pati kā jebkurā citā bārā vai restorānā. Lai arī šeit atradīsi daudzus klasiskos alkoholiskos un bezalkoholiskos dzērienus, piedāvājumā ir arī ekskluzīvi single malt viskiji. Par to, kuru no daudzajiem veidiem izvēlēties, vaicā atsaucīgajiem bārmeņiem, viņi noteikti ieteiks ko lielisku.

Garlaicīgi šeit nebūs
Bārs–restorāns "Garāža" ir vieta, kur ne tikai garšīgi paēst. Vakaros šeit nereti tiek demonstrētas sporta sacensību un spēļu tiešraides un aizraujoši koncertu ieraksti. Savukārt piektdienu un sestdienu vakaros "Garāža" pārtop par īstu ballīšu vietu, kur dīdžejs parūpēsies par kvalitatīvu muzikālo noformējumu. Nedēļas nogaļu pēcpusdienās šo restorānu Vecrīgā iecienījušas arī ģimenes, kam patīk baudīt nesteidzīgas vēlās brokastis patīkamā atmosfērā.
 
Vai esi ieintriģēts? Atnāc ciemos uz Aldaru ielu 10 un paņem līdzi draugus!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)