Banner 980x90

"Ghetto Football" atklāj ielu futbolu turnīru sezonu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Trešdien, 18.maijā tiek atklāta kārtējā "Ghetto Football" turnīru sezona, kas risināsies visu vasaru līdz par septembrim. Šajā sezonā tiks aizvadīti 14 pamatturnīri Rīgā un vēl 3 posmi Ikšķilē, Jēkabpilī un Ventspilī, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja "Ghetto Games" pārstāvji.

Kā ierasts, visas sezonas garumā "Ghetto Football" turnīrus vadīs, komentēs un piedursies Antons Semeņaks aka Fantiq un Beirak Eivazov. Kā uzsver Ghetto Football vadītāji, katrs turnīrs atšķirsies ar savu tematiku, un dažādi pārsteigumi gaidāmi ne vien spēlētājiem, bet arī līdzjutējiem.

Reģistrācija turnīriem visu sezonu nemainīgi trešdienās Grīziņkalna parkā U16 (jauniešu) grupai no plkst.13.30 līdz 14.45; U16 turnīra sākums – plkst.15.00. Vecākās (17+) grupas komandu reģistrācija no plkst.16.30 līdz 17.45. Vecākās grupas turnīra sākums – plkst.18.00.

Jaunajā sezonā notiks vairāki sieviešu turnīri un iecienītie pasākumi "Rajons pret Rajonu" un "Skill Challenge", kurā dalībniekiem būs iespēja individuāli parādīt savu bumbas vadīšanas meistarību. Pirmo reizi Latvijā notiks starptautiskais ielu futbola turnīrs, kurš notiks ne tikai iepriekšminētajās disciplīnās, bet arī freestyle kategorijā.

"Ghetto Games" un Grīziņkalns nu jau vairs nav iedomājams bez trešdienu futbola turnīriem. Futbols "Ghetto Games" programmā parādījās tikai 2011.gadā, bet uzreiz guva milzu popularitāti, pulcējot pilnas tribīnes ar atbalstītājiem un veidojot dalībnieku rindas pie reģistrāciju galdiem. Un ne velti – futbols taču ir pasaules sporta veidu karalis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)