Banner 980x90

Ģimenes aicinātas pieteikties krāšņam braucienam ar skrituļslidām

26.jūljā Mārupē norisināsies gada notikums skrituļslidošanā Latvijā – "Spice" skrituļslidošanas maratons, kas jau sesto gadu pulcēs skrituļslidošanas profesionāļus un entuziastus no visas Baltijas. Ģimeņu distances dalībnieki tiek īpaši aicināti būt radošiem un padarīt braucienu par krāšņu parādi, tā cīnoties par vērtīgām balvām no maratona atbalstītājiem.

Ģimenes distance tradicionāli ir kļuvusi par košu parādi, kas demonstrē ģimeņu vienotību, dzīves un kustības prieku. Šīs distances dalībnieku mērķis nav uzvarēt un uzstādīt pēc iespējas labāko laiku, galvenais ir kopā būšana un vēlme dalīties savā priekā ar apkārtējiem.

Krista Rumbēna, "Maratoni.lv" maratonu sērijas sacensību organizatore: "Ģimeņu distances brauciens vienmēr ir īpašs notikums ne tikai pašām ģimenēm, bet arī skatītājiem. Skrituļslidošana kā aktīvs brīvā laika pavadīšanas veids ir populārs daudzu ģimeņu vidū, tādēļ tieši šī distance ik gadu pulcē ievērojamu skaitu skrituļsidotāju. 9,2km garā distance ir pieveicama praktiski jebkuram skrituļslidotājam, tādēļ aicinām ikvienu nešaubīties par saviem spēkiem un piedalīties parādē."

Lai jau iepriekš varētu sagatavoties dalībai Ģimeņu distancē, iepazīsties ar "Spice" skrituļslidošanas maratona Ģimeņu distances nominācijām:

T/k "Spice" nominācijas:

Spicākā disko ķivere;
Spicākās deju slidas;
Ballītes karalis/karaliene;
Košākā disko ģimene;
Kuplākā ballīte uz slidām.

"Maxima Meistara Marka" nominācijas:

Košākais mazais pavārs;
Dzīvespriecīgākais pavārs;
Saldākais pārītis;
Saulainākā saimniece;
Strīpainais pavārmeistars.

Katras nominācijas uzvarētājs iegūs īpašas balvas no t/k "Spice" veikaliem un vērtīgas balvas no "Maxima Meistara Markas" - dāvanu karti 50 eiro vērtībā.

Gatavojoties "Spice" skrituļslidošanas maratonam, līdz 23.jūlijam ikviens interesents ir aicināts apmeklēt "Rollerblade" bezmaksas skrituļslidošanas skolu t/c "Spice" daudzstāvu stāvvietas 5. jeb jumta stāvā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)