Banner 980x90

Grīziņkalnā notiks ielu deju sacensības

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ceturtdien, 30.jūnijā Grīziņkalna skeitparkā norisināsies ielu deju sacensības, kurās deju soļu meistarībā mērosies pārstāvji no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, aģentūru LETA informēja "Ghetto Games" pārstāve Simona Ozoliņa.

Ielu deju sacensības norisinās ceturto reizi, un tās gūst aizvien plašāku atzinību gan Latvijas ielu deju pārstāvju vidū, gan kļūst populāras visā Baltijā.

Pasākuma laikā dalībnieki sacentīsies par tituliem "hiphop iesācēju", "hiphop pro" un "popping" kategorijās. Sacensības norisināsies formātā viens pret viens, proti, noteiktā laika posmā uz skatuves atradīsies divi nejauši izlozēti dalībnieki un pēc dejas žūrija nekavējoties nobalsos, nosakot uzvarētāju. Šāds formāts sacensības padara dinamiskākas un azartiskākas ne vien pašiem dalībniekiem, bet arī skatītājiem.

Sacensību dalībniekus vērtēs starptautiska žūrija.

Nomināciju uzvarētājiem tiks dota iespēja piedalīties "Ghetto Games" festivālā, kas no 29.jūlija līdz 30.jūlijam notiks Ventspilī, un tajā sacentīsies labākie no labākajiem.

Ielu deju sacensības sāksies plkst.14.00, bet finālistu cīņas gaidāmas ap plkst.19.00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)