Banner 980x90

Idejas dāvanai sievietei

Meklējot dāvanas sievietēm, vēlamies tās iepriecināt, ļaut sajusties mīlētām un lolotām. Sievietēm patīk dāvanas, kas ir skaistas un sirsnīgas. Viņām ir svarīgi sajust emocijas un labo nodomu, kas tiek nodots ar dāvanas palīdzību.

Šajā rakstā ir apkopotas vairākas lieliskas dāvanas sievietei, ar ko pārsteigt svētkos.

Skaistas rotaslietas ar Swarovski kristāliem


Ikvienai sievietei patīk pucēties un izcelt savu skaistumu ar rotaslietu palīdzību. Tā ir lieliska dāvana sievietei svētkos tāpēc, ka rotaslietu kolekcija nekad nevar būt par plašu.

Nela Gems ir pašmāju zīmols, kurš rada apburošas Swarovski rotaslietas, kas ir piemērotas jebkuras sievietes gaumei. Lai arī rotaslietu plašā piedāvājuma centrā ir galvenokārt mirdzošie Swarovski kristāli, rotu dizaini ir ļoti atšķirīgi – piemēroti gan ikdienai, gan svētkiem.

Domājot par dāvanu sievietei, ļoti piemēroti būs skaistie Swarovski auskari vai kaklarota ar Swarovski kristālu un personalizētu medaljonu.

Romantiskas vakariņas izsmalcinātā restorānā

Vakariņas restorānā var uzdāvināt ar kāda laba restorāna dāvanu karti. Šāda dāvana sevī ietver iespēju atklāt kādu jaunu restorānu, nodoties nesteidzīgām sarunām, atklāt jaunas garšas un izbaudīt gardu maltīti burvīgā atmosfērā. Romantiskas vakariņas restorānā ir dāvana, ko novērtētu sieviete, kurai ikdienā patīk gatavot un nogaršot dažādu kultūru virtuvi. Tas ir daudzsološs vakara sākums vai veids, kā noslēgt svinību dienu.

Restorānu dāvanu kartes plašā piedāvājumā ir atrodamas FromMe.lv, kur piedāvājumā ir tādi restorāni kā KOYA, Herbārijs, Andalūzijas suns, FERMA, Le Sommet, House of light un daudzi citi. Ja vēlaties vienkārši aizvest sievieti uz restorānu, tad varat ieskatīties sarakstā Labākie restorāni Rīgā.

Kolonna dāvanu karte

Kolonna ir skaistumkopšanas salons, kas rūpējas par sievietes izskatu un iekšējo labsajūtu. Steigas pilnajā ikdienā ne katrai sievietei pietiek brīva laika, ko veltīt mierpilnai pastaigai pa parku vai uz nedēļas nogali izbraukt ārpus pilsētas. Šādā gadījumā lieliska izvēle ir skaistumkopšanas salons, kas vien pāris stundu laikā sievieti ne vien sapucēs, bet arī ļaus viņai justies enerģijas pilnai.

Kolonna dāvanu karte ir lieliska dāvana sievietei, jo viņa pati spēs izvēlēties sev piemērotāko skaistumkopšanas procedūru, kā arī laiku, kad to izbaudīt. 

Sieviešu apakšveļa

Mēdz teikt, ka apakšveļa sievietei ir pirmās nepieciešamības greznuma lieta. Kvalitatīvas un skaistas apakšveļas nekad nevar būt par daudz.

Ja nevariet izvēlēties īsto apakšveļas nomplektu, tad varat šo izvēli atstāt pašai sievietei. Tad lieliska izvēle būs dāvanu karte apakšveļai. Dāvanas saņēmēja pati varēsDāvanu karte parūpēsies par to, ka sieviete iegādāsies izvēlēties apakšveļu, kas viņai pašai patiks un derēs kā uzlieta.

Šī būs romantiska dāvana, ko sieviete ļoti novērtēs un labprāt pieņems no sava mīļotā vīrieša.  

SPA apmeklējums pilnvērtīgai atpūtai

SPA procedūra, relaksējoša masāža vai kāds enerģiju atjaunojošs SPA rituāls ir lieliska dāvana, kas sievietei palīdzēs atslēgties no ikdienas darbiem. Reizēm paši sevi aizmirstam palutināt ar pelnītu atpūtu, tāpēc tā noteikti tiks novērtēta kā dāvana no citiem. Atpūtas pasniegšana tev  tuvai un mīļai sievietei ir lielisks solis, lai iepriecinātu un parūpētos. 

SPA apmeklējums ir dāvana, kas sievietei ļaus izbaudīt relaksējošas procedūras, iepazīt kādu skaistu SPA centru un labi pavadīt savu brīvo laiku.

Meistarklases sievietēm

Radošie kursi un dažādas meistarklases paliek ar vien populārākas. Apgūt jaunas prasmes un iegūt vērtīgu pieredzi nekad nav par vēlu. Meistarklases ir lielisks veids, kā uzlabot savas kulinārijas prasmes, iemācīties uzšūt sev jaunu kleitu, izmēģināt spējas zīmēšanā un gleznošanā. 

Meistarklases sievietēm ir lieliska dāvana. Tā patiks radošai sievietei, kas nebaidās izmēģināt ko jaunu un atklāt sevī līdz šim nezināmus talantus.

Lidojums ar gaisa balonu

Sievietei, kas labprāt izbauda varenus piedzīvojumus, varētu patikt lidojums ar gaisa balonu. Tā ir ekskluzīva dāvana, kas piemērota īpašiem svētkiem – apaļām jubilejām, izlaidumiem, kāzu gadadienām. Lidojums ar gaisa balonu sniegs iespēju lūkoties uz skaisto dabu no putnu lidojuma skata un izbaudīt jaunas emocijas.

Šis piedzīvojums gaida visa gada garumā – sapni par lidojumu pār Latviju var piepildīt ne tikai vasaras sezonā, bet arī krāšņajā rudenī, sniegbaltajā ziemā vai plaukstošā pavasarī.

Sagaidīt saullēktu purvā uz SUP

Aktīvās atpūtas cienītājai un piedzīvojumu meklētājai lieliska dāvanas izvēle varētu būt izbrauciens uz SUP dēļa purvā. Purvs ir fantastiska un noslēpumaina valstība, kurā strāvo savāda enerģija. Tas īpaši manāms pašā rīta agrumā vai pašā vakarā, saules stariem apspīdot mazos, žuburainos kokus un krūmus. Ja paveicas, no purva ezera tiek izvilināta neliela dūmaku, kas rada sajūtu, ka esi nonācis kādā pasaku zemē.

Saullēkts purvā uz SUP ir fantastiskām emocijām bagāts piedzīvojums, ko izbaudīt divatā. Celšanās agri no rīta noteikti būs tā vērta.

Sporta pulkstenis aktīvam dzīvesveidam

Lai dzīvotu veselīgu dzīvesveidu, nav nemaz nepieciešams tik daudz – vien motivācija pieņemt veselīgus lēmumus. Tas ir iespējams ar sporta pulksteņa palīdzību un tā daudzveidīgajām funckijām.

Šis gadžets ir ļoti noderīgs gan profesionāliem sportistiem, gan arī tiem, kas vēlas uzlabot savas dzīves vispārējo kvalitāti. Ar tādām funkcijām kā GPS, soļu skaitītāju, sirds ritma un pulsa mērītāju, stresa līmeņa noteicēju un daudzām citām noderīgām funkcijām iespējams iegūt precīzu pārskatu par savas aktivitātes līmeni ikdienā.

Sporta pulkstenis ir noderīga dāvana aktīvai sievietei, kas vēlas sekot līdzi savam aktivitātes līmenim un gūt lielāku motivāciju uzturēt aktīvu dzīvesveidu.

Ilgtspējīga ūdens pudele

Skaista, kvalitatīva un noderīga dāvana sievietei ir ilgtspējīga ūdens pudele. Tā kalpo gan par atgādinājumu dzert pietiekami daudz ūdens, gan arī par videi draudzīgāku ūdens patēriņa risinājumu. Aizstājot plastmasas ūdens pudeļu iegādi ikdienā, ievērojami tiek samazināts plastmasas vispārējais piesārņojums. Sievietei, kurai rūp praktiski veidi, kā saudzēt dabu, šī dāvana noteikti noderēs.

Ilgtspējīga ūdens pudele ir ērti lietojama un nu jau daudz regulārāk sāk parādīties arī bezmaksas ūdens uzpildes stacijas visā pilsētā. 

Citas līdzīgas dāvanas sievietei iespējams atrast populārajā dāvanu karšu portālā FromMe.lv dāvanas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)