Banner 980x90

Izsludināts konkurss uz "Elektronisko sakaru" valdes locekļa amatu

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) izsludinājusi atklātu konkursu uz VAS "Elektroniskie sakari" valdes locekļa amatu, liecina ministrijas publiskotā informācija. 

Rīga, 2.okt., LETA. Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) izsludinājusi atklātu konkursu uz VAS "Elektroniskie sakari" valdes locekļa amatu, liecina ministrijas publiskotā informācija. Amata kandidātiem prasīts maģistra grāds vadības zinātnēs, ekonomikā, finansēs vai inženierzinātnēs (vēlams elektroniskajos sakaros, telekomunikācijās, radiosakaru sistēmās), kā arī vismaz trīs gadu darba pieredze vadošā amatā (iegūta pēdējo 10 gadu laikā) kādā no jomām, kurā darbojas kapitālsabiedrība, tostarp elektronisko sakaru, telekomunikāciju, elektromagnētiskās saderības, radiosakaru sistēmu vai radiofrekvenču pārvaldības jomā, vai vadošā amatā informācijas un komunikācijas tehnoloģiju jautājumos, klientu apkalpošanas, pakalpojumu attīstības, mārketinga vai finanšu resursu piesaistes jomās. Tāpat kandidātiem prasīta pieredze informācijas un komunikācijas tehnoloģiju jomā, pieredze pakalpojumu attīstībā vai inovatīvu risinājumu ieviešanā, vai finanšu resursu pārvaldīšanā, zināšanas par kapitālsabiedrības darbības jomām un stratēģisks redzējums par kapitālsabiedrības attīstību, tostarp inovatīvu risinājumu ieviešanas un pakalpojumu attīstības jomās, zināšanas par korporatīvās pārvaldības principiem, zināšanas risku vadības un audita jomā un izpratne par funkciju deleģēšanu, kā arī valsts valodas zināšanas un angļu valodas zināšanas C1 līmenī. Amata kandidātiem prasītas arī kompetences stratēģiskajā plānošanā, spēja veidot pozitīvas attiecības un uzņemties vadītāja lomu, lai nodrošinātu kapitālsabiedrības mērķu sasniegšanu, spēja noteikt mērķus un plānot savas darbības, spēja pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību, iemaņas pārmaiņu vadīšanā, nevainojama reputācija un atbilstība likumu prasībām. Pieteikties konkursam var līdz 2019.gada 10.oktobrim. Šobrīd "Elektronisko sakaru" valdē strādā valdes priekšsēdētājs Jānis Bārda un valdes locekle Vija Gēme. Vasarā amatu atstāja kompānijas valdes loceklis Kaspars Paupe. 2018.gadā "Elektronisko sakaru" apgrozījums bija 7,046 miljoni eiro, kas ir par 6% vairāk nekā 2017.gadā, bet kompānijas peļņa samazinājās vairākkārt un bija 83 726 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. "Elektroniskie sakari" nodrošina radiofrekvenču spektra un numerācijas pārvaldību, radot priekšnosacījumus elektronisko sakaru tirgus attīstībai atbilstoši sabiedrības un valsts interesēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)