Banner 980x90

Jaunajā reklāmas video 142 vārdos stāsta par visu, kas Rīgā interesants

Riga24.lv
Riga24.lv
Live Rīga sadarbībā ar digitālo aģentūru "CUBE" ir radījuši jaunu Rīgas reklāmas video – "A – Z Riga Rap Guide". Tas ir sociālajiem medijiem paredzēts Rīgas ceļvedis, kurā stāsts par pilsētu izstāstīts repa dziesmā ar 142 vārdiem, kas izkārtoti alfabēta secībā.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Ieva Lasmane, šāds reklāmas video formāts ārzemnieku uzrunāšanai izraudzīts apzināti, lai video saturs atšķirtos no citiem daudzajiem pilsētu reklāmas video un būtu dalīšanās vērts. Tehnika, kādā video veidots, aizgūta no amerikāņu hiphopa dueta "Blackalicious" dziesmas "Alphabet Aerobics".

Jauno video Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs izmantos reklāmas kampaņās, kā arī Rīgas prezentācijas pasākumos un izstādēs.

Saites uz video:

Facebook: https://www.facebook.com/LIVERIGAcom/videos/10156935494915244/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Nhn_N6HtBp0&feature=youtu.be

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)