Banner 980x90

Jaunus "Rīgas namu pārvaldnieka" valdes locekļus meklēs atklātā konkursā

Rīga, 13.jūl., LETA. Uz vakantajiem SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" valdes locekļu amatiem tiks sludināts atklāts amatu konkurss, aģentūru LETA informē Rīgas domes pārstāvis Uģis Vidauskis.

Viņš informēja, ka abi valdes locekļi amatu atstājuši pēc savas vēlēšanās un uz vakantajām amatā vietām atbilstoši likuma prasībām tiks rīkots atklāts konkurss. Konkrētu datumu, kad tas varētu notikt, Vidauskis gan pagaidām neminēja.

Kā ziņots, "Rīgas namu pārvaldnieka" valdes locekļa amatus pametuši Ardis Pāvilsons un nesen amatā ieceltā Inga Bulgarina.

Pāvilsons amatā bija kopš pērnā gada oktobra līdz pat 12.jūlijam.

Savukārt Bulgarina amatā tika iecelta šī gada 24.maijā, bet jau nedēļu pēc tam - 31.maijā, amatu atstājusi.

Līdz ar to "Rīgas namu pārvaldnieka" valde patlaban atkal darbojas nepilnā sastāvā. To pārstāv valdes priekšsēdētājs Aivars Gontarevs, un divi valdes locekļi - Valdis Pogulis un Ivo Lecis. Gontarevs amatā ir no pērnā gada oktobra, Pogulis - no šī gada maija, bet Lecis - no 2017.gada decembra.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)