Banner 980x90

Kādas ir atšķirības, ja ātrais aizdevums tiek ņemts atkārtoti?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Nereti dzīvē gadās situācijas, kad nepieciešami papildu finanšu līdzekļi. Tādās reizēs ir labi, ja ir iekrājumi, taču ne vienmēr tie ir pietiekami apjomīgi vai arī ir paredzēti kādam citam mērķim. Šādos brīžos kā viens no risinājumiem var būt ātrais aizdevums.

5 situācijas, kas prasa tūlītēju rezultātu
Negaidītas situācijas var skart ikvienu, jo nav iespējams paredzēt, kad
- salūzīs automašīna, ar kuru ik dienu dodies uz darbu;
- pārstās darboties ledusskapis vai veļas mašīna, kas ir ikdienā izmantojama ierīce;
- nokritīs telefons un bojājumu paša spēkiem nebūs iespējams novērst;
- sāks sāpēt zobs, tāpēc būs jādodas pie stomatologa;
- salūzīs karstā ūdens boileris vai apkures sistēmas katls, kura remontēšanai nepieciešama speciālista palīdzība.
Lai šādas situācijas varētu atrisināt pēc iespējas ātrāk un bojājums nekļūtu lielāks, kas nākotnē nozīmētu lielākas izmaksas, var noderēt ātrais aizdevums.

Atšķirības, aizņemoties pirmo reizi un atkārtoti
Ikviens ātrais aizdevums nozīmē nopietnas kredītsaistības, tāpēc pirms aizņemšanās ir ne tikai jāizvērtē sava maksātspēja, bet arī aizdevuma līguma nosacījumi un nebanku kredītdevēju piedāvājumi. Pievērs uzmanību tādiem kritērijiem kā
- maksimālā aizdevuma summa;
- kredīta atmaksas termiņš;
- 100 % atlaide pirmā aizdevuma komisijas maksai;
- procentu likme;

Draudzīgā aizdevēja Ondo.lv piedāvājums
Ondo.lv palīdzēs ar aizdevumu tad, kad tas būs nepieciešams. Lielākā atšķirība starp aizņemšanos pirmo reizi un atkārtoti ir maksimālā aizdevuma summa. Ondo.lv piedāvā līdz
- 300 eiro uz 30 dienām jaunajiem klientiem;
- 425 eiro uz 30 dienām tiem, kas aizņemas atkārtoti.
Tāpat pirmo reizi aizņemoties, saņemsi 100 % atlaidi pirmā aizdevuma komisijas maksai, ja aizdevumu atmaksāsi termiņā. Tas nozīmē, ka Tev būs jāatdod tieši tikpat liela summa, cik aizņēmies.

Ērta mobilā aplikācija
Ikvienam Ondo.lv klientam ir iespēja lejupielādēt mobilo aplikāciju savā viedtālrunī, kur var pārlūkot aizdevuma summu, kredīta atmaksas grafiku un citu ar aizdevumu saistītu informāciju. Tāpat arī ikviens var sazināties ar Ondo.lv klientu apkalpošanas speciālistiem, lai rastu atbildes uz visiem interesējošajiem jautājumiem.

Kur meklēt plašāku informāciju? Ienāc mājaslapā www.ondo.lv vai sazinies ar Ondo.lv pa e-pastu info@ondo.lv vai telefona numuru 80 90 9999. Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar tā nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)