Banner 980x90

Kādus īpašus bonusus piedāvā Kredits365.lv?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mājaslapa Kredits365.lv ir viena no vietnēm, kur pieejami vairāku veidu kredīti – gan ātrais kredīts, gan ilgtermiņa naudas aizdevums. Uzziniet, kādi ir bonusi, ja negaidītās dzīves situācijās, kad vajadzīgs naudas kredīts, izvēlēsieties tieši šī uzņēmuma piedāvātos pakalpojumus! 

Ērts risinājums
Mājaslapa Kredits365.lv ir ērta un pārskatāma – kredīta kalkulators ļaus precīzi noteikt, cik būs jāmaksā par aizdevumu, savukārt pārējās lapas sadaļās ir iespējams gan iepazīties ar precīziem līguma nosacījumiem, gan biežāk uzdotajiem klientu jautājumiem. 

Vienkārši nosacījumi
Ātrie kredīti ir ērti saņemami – galvenais, lai Jūs atbilstu dažiem nosacījumiem:
♦ Jums ir jābūt nodarbinātam;
♦ Jums ir jābūt vecumā no 21 līdz 65 gadiem;
♦ nepieciešama deklarēta dzīvesvieta Latvijā;
♦ jānorāda bankas konts un aktīvs telefona numurs.

Ja Jūs atbilstat šiem rādītājiem, tad Jums nebūs grūti saņemt aizdevumu,

Ātrs pārskaitījums
Pēc tam, kad būsit veiksmīgi aizpildījis kredīta pieteikumu, Jums vajadzēs pārskaitīt vienu eiro centu uz kādu no aizdevēja norādītajiem konta numuriem. Pirmkārt, tas apstiprinās Jūsu konta numura pareizību, un, otrkārt, pēc šīs summas saņemšanas aizdevējs izskatīs pieteikumu un SMS veidā ziņos par savu lēmumu. Ja tas būs pozitīvs, Jums vienlaikus tiks nosūtīta arī informācija par to, kā piekļūt savam klienta profilam.

Ērta pieslēgšanās
Katram, kurš vēlas saņemt aizdevumu no Kredits365.lv, tiek piešķirts Lietotāja ID un parole. Tās jāizmanto, lai mājaslapā būtu iespējams autorizēties savā klienta profilā. Piešķirtā parole ir pagaidu, tāpēc, autorizējoties ar to, Jums vajadzēs izveidot pastāvīgo paroli, kurai jābūt vismaz 8 simbolu garai un jāsatur kādu ciparu. Savā klienta profilā Jums būs iespējams:
♦ sekot līdzi informācijai par saņemtajiem kredītiem;
♦ vienmēr apskatīt, kad ir aizdevuma atmaksas termiņš;
♦ precīzi noskaidrot, kā kredīts ir jāatmaksā.

Atmaksa pa daļām
Liela priekšrocība ir tā, ka Kredits365.lv izsniegtos kredītus ir iespējams atmaksāt arī pa daļām. Turklāt tas attiecas ne tikai uz ilgtermiņa kredītiem, kas jāatmaksā ar regulāriem mēneša maksājumiem, bet arī uz ātrajiem kredītiem. Par to daļu, ko atmaksāsit ātrāk, Jums būs jāmaksā mazāki kredīta procenti, līdz ar to aizņemšanās kļūs izdevīgāka. Konkrētāka informācija par to, kā samazināsies kredīta izmaksas, Jūs atradīsiet savā klientu profilā.

Taču pats svarīgākais ir vienmēr aizņemties apdomīgi, izvērtējot savu maksātspēju un iespējas aizņēmumu atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)