Banner 980x90

Kāpēc jūsu vannasistabai nepieciešams dvieļu žāvētājs?

Viena atbilde varētu būt – tāpēc, ka vannasistaba jūsu mājoklī ir tā telpa, kur regulāri ir vislielākais mitruma daudzums. Otra atbilde noteikti ir, ka nekad vēl dvieļi nav kļuvuši tik ātri sausi, un dvieļu žāvētājs noteikti atvieglos līdz šim ilgo slapjo dvieļu žāvēšanu. 

Ja ģimenē esat vairāki cilvēki, tad katru dienu tie ir vairāki dvieļi, kam jāatrod vieta mājoklī, kur tos izžāvēt. Ja jūsu vannasistabā ir siltuma trūkums un problēmas, kur īsti izžāvēt mitros dvieļus, tad izvēlieties sev piemērotāko veidu un baudiet turpmāk komfortu un siltumu. Pirms izdariet izvēli, atcerieties, ka dvieļu žāvētājs nav tas pats, kas radiators, un telpu tie papildus nesildīs. To galvenā funkcija ir dvieļu žāvēšana, bet arī sīku veļu tie lieliski izžāvēs. 

Klasiski dvieļu žāvētāji var būt kā telpas interjera papildelementi un dizainiski priekšmeti, un arī tādi, kas līdzinās lieliem dvieļu pakaramajiem. Pastāv dažādi dvieļu žāvētāju tipi – kombinētie, kombinētie radiatori, elektriskie, elektriskie radiatori, žāvētāji pieslēgšanai pie centrālās apkures sistēmas un dažāda veida sildelementi. Aprakstīsim dažus variantus, kuri dos jums nelielu priekšstatu.

• Dvieļu žāvētājs (infrasarkanais) Helisea – unikāls dvieļu turētājs ar divām apkures virsmām. Tas nodrošina siltuma cirkulāciju uz abām pusēm un dod iespēju izžāvēt divreiz vairāk dvieļu un mitru veļu. Būtisks ir elektriskais termostats, kas palīdz uzturēt vannasistabā noteiktu temperatūru. Iebūvētajā taimerī ir četri režīmi. Tie paredzēti dažāda mitruma un izmēra dvieļiem un halātiem.
• Balts dvieļu žāvētājs vai nerūsējošā tērauda dvieļu žāvētājs, bronzas vai hromēts – ikvienai gaumei piemēroti ar iespēju tos izcelt telpā kā interesantus interjera papildinājumus.
• Dvieļu žāvētājs – kāpnītes vai arī horizontālais žāvētājs būs piemērots, ja jums svarīgs ir ne tikai izskats, bet arī funkcionalitāte.
• Kombinētie dvieļu žāvētāji u.c. 
 
Dvieļu žāvētāju sildīšanai iespējams izmantot elektrību vai esošo apkures sistēmu. Ir arī tādi, ko var pieslēgt karstajam ūdenim. Tiem pastāv risks, ka var veidoties korozija, tādēļ iegādājoties jāpievērš uzmanība, vai tie ir no misiņa vai nerūsējošā tērauda. Atcerieties, ka tie dvieļu žāvētāji, kuri būs pieslēgti  apkurei, nedarbosies visu gadu, bet tikai apkures sezonā. Ūdens dvieļu žāvētāju var pieslēgt izmantošanai jebkurā laikā. Tas būs jāuzstāda pie augšējām un apakšējām īscaurulēm.

Plašs piedāvājumu klāsts katrai vajadzībai un gaumei atrodams interneta veikalā 220.lv – https://220.lv/lv/majai-un-remontam/vannas-istabas-iekartas/dvielu-zavetaji. Jūs noteikti atradīsiet sev nepeiciešamo žāvētāju par ļoti pievilcīgām cenām un izdevīgiem iegādes nosacījumiem. 

Iepazīstieties ar katra piedāvājumā esošā dvieļu žāvētāja (Dryson, Dexter, Devi, Gorgiel, Gorenje, Hermis, Henris, ZigZag, Zehnder, Cordivari dvieļu žāvētāju un citu ražotāju piedāvāto ierīču) specifikāciju un ieprieciniet sevi ar jaunu un noderīgu papildinājumu jūsu mājoklim!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)