Banner 980x90

Ķekavas velomaratona dalībnieki aicināti piedalīties trases iepazīšanās braucienā

24.maijā, otro gadu pēc kārtas, norisināsies augsta līmeņa pasākums gan profesionāliem riteņbraucējiem, gan visiem velo entuziastiem – Ķekavas velomaratons. Ņemot vērā trases nianses – tā ir pielīdzināma leģendārā viendienas velobrauciena "Parīze – Rubē" sacensību trasei, sporta un tautas distances dalībnieki ir aicināti piedalīties trases iepazīšanās braucienā 16.maijā plkst.12.00 pie Ķekavas Sporta kluba. Brauciena laikā tā dalībniekiem būs iespēja bez maksas izbraukt trasi, kā arī uzklausīt profesionālu treneru padomus.

Trases iepazīšanās braucieni ir ierasta prakse pirms katrām nopietnām sacensībām. Tas palīdz brauciena dalībniekiem izprast trases nianses un laicīgi sagatavoties veiksmīgam startam. Trases iepazīšanās brauciena laikā tā dalībniekus pavadīs policijas konvojs, kas rūpēsies par brauciena dalībnieku drošību. Brauciena dalībnieku ērtībai, uz vietas būs pieejams Venden ūdens, Veselības Pasaules uztura un  Fans tehniskās apkopes punkti.

Jāņem vērā, ka Ķekavas velomaratona trase būs īpaši unikāla – arī šogad tā ir veidota, pietuvinot to leģendārā viendienas velobrauciena "Parīze – Rubē" sacensību trasei, jo distances vedīs gan pa šoseju, gan grants segumu. Ķekavas velomaratons patlaban ir vienīgās sacensības Latvijā, kur riteņbraucējiem tiek piedāvāta šāda veida trase.

Pasākumu organizē Alpha Baltic Sport ar AS "Putnu fabrika Ķekava", Ķekavas novada pašvaldības  un Latvijas Riteņbraukšanas federācijas atbalstu. Pasākuma organizatori un atbalstītāji ir sarūpējuši vērienīgu balvu fondu vairāk nekā 10 000 eiro vērtībā, un katrs simtais dalībnieks saņems balvu – 100 eiro.

Reģistrācija Ķekavas velomaratonam mājas lapā www.maratoni.lv turpināsies līdz 20.maijam.  Reģistrējoties iepriekš dalības maksa Ģimeņu distancei – 9 EUR, Sporta un Tautas distancēm – 13 eiro, bet dalība Bērnu distancē – bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)