Banner 980x90

Kondicionēšanas sistēmas – glābiņš no svelmes! 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vasara šogad sākusies ar patīkamu un iepriecinoši svelmi, ko var baudīt brīvā dabā un pie ūdenstilpnēm. Taču ko darīt, ja pēc lielā karstuma gribas baudīt veldzi? Šajā gadījumā lielisks palīgs ir kondicionieris, kas var nodrošināt īpaši patīkamu un komfortablu temperatūru, lai atgūtos no saules pilnās dienas. 

Kondicionēšanas sistēmas pasaule pazīst jau ļoti ilgi. Patiesībā kondicionieris nenozīmē tikai kondicionēšanu – plašākā nozīmē šis termins var attiekties arī uz apkuri, ventilāciju un gaisa kvalitāti kopumā. Tas ir gaisa apstrādes process, kas notiek automātiski, slēgtā telpā uzturot noteiktu mitruma līmeni un temperatūru.

Izmantojot freona fizikālās īpašības, kondicionieris spēj sniegt vēsumu pat ļoti karstā dienā. Mūsdienīgākie kondicionieri ir energoefektīvi arī dīkstāves režīmā, tiem ir ļoti zems trokšņu līmenis un iebūvēti filtri, kas absorbē kaitīgās daļiņas – baktērijas un vīrusus, līdz ar to attīrot un atsvaidzinot gaisu. Izvēloties kondicionieri dzīvoklim, mājai, biroja ēkai vai vasarnīcai, noteikti ieteicams izvēlēties mūsdienīgās uzņēmuma Commodus kondicionēšanas sistēmas. 

Commodus ir apkures un kondicionēšanas sistēmu nozares līderis
• Commodus piedāvā ne tikai kondicionierus, bet arī visplašākā sortimenta apkures risinājumus – granulu vai malkas apkures katlus, siltumsūkņus, saules paneļus.
• Uzņēmums sadarbojas ar pasaulē labākajiem ražotājiem, kas garantē augstu iekārtu kvalitāti un pievilcīgu cenu.
• Svarīga biznesa procesa sastāvdaļa ir operatīvi sniegto preču un montāžas garantijas darbi.
• Commodus lepojas ar komandas spēku, kas īpaši redzams praktiskajā pieredzē, kuru var pārbaudīt ikviens klients!

Malka jāgādā ziemā, ragavas – vasarā! 
Lai gan grūti domāt par siltumu karstā laikā, prātīgs saimnieks gatavosies jau tagad. Commodus klāstā ir apkures sistēmas katram projektam vai maciņam – malkas, granulu un kombinētie katli. Malkas katlos kā kurināmo var izmantot granulas, briketes vai ogles. Granulu katlā jāizmanto granulas, savukārt kombinētajā katlā var izmantot jebkuru no kurināmā veidiem. Commodus palīdzēs saprast, kas būs piemērotākais risinājums katram mājoklim, ņemot vērā budžetu, kurināmā veidu un nākotnes perspektīvas. Tas ir ilgtermiņa ieguldījums, tāpēc ļoti svarīgi lēmumu nesasteigt un gūt pārliecību par savu izvēli. 

Commodus piedāvāto augstvērtīgo tērauda granulu katlu efektivitāte pārsniedz 90%, tie ir ērti tīrāmi. Būtiski, ka katla vadība ir viegli saprotama, jo vadības pultī pieejama latviešu valoda. Universālākais no katlu veidiem ir tieši kombinētais katls. Tā ir lieliska iespēja mainīt un variēt ar dažādiem materiāliem. Šos katlus parasti ražo no čuguna vai tērauda un tie ir aprīkoti ar degli, kas ļauj automātiski sildīt telpas. 

Siltumsūkņi un saules paneļi kā energoefektīvs apkures sistēma
Tāpat ļoti populāra apkures sistēma ir energoefektīvā siltumsūkņu vai saules paneļu sistēma. Saules paneļus jeb baterijas sākotnēji izmantoja kosmosa nozarē. Kad zinātnieki saprata, ka tās ir lielisks enerģijas iegūšanas veids, tās sāka izmantot arī uz Zemes. Viens no populārākajiem mītiem par saules baterijām vai paneļiem ir par to, ka Latvijā nav pietiekami daudz saulaino dienu. Realitātē ir pretēji, jo šī sistēma darbojas arī mākoņainās dienās un tai nav nepieciešami tieši saules stari. 

Lai pieteiktos konsultācijai Commodus, atliek vien piezvanīt 27088108 vai uzrakstīt e-pastu: info@commodus.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)