Banner 980x90

Kultūras pilī "Ziemeļblāzma" novembrī norisināsies Latvijas valsts simtgadei veltīta balle

Rīga, 15.okt., LETA. Kultūras pilī "Ziemeļblāzma" 18.novembrī norisināsies Latvijas valsts simtgadei veltīta balle, kurā uzstāsies Ieva Kerēvica, Andris Ērglis un "Mirage Jazz Orchestra" Laura Amantova vadībā, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Una Geiškeviča.

Balles muzikālā programma veidota patriotiskās noskaņās, iekļaujot Madara Kalniņa, Alvila Altmaņa, Viļņa Kundrāta, Raimonda Paula, Imanta Kalniņa, Jāņa Lūsēna, Ulda Marhilēviča un citu pašmāju komponistu skaņdarbus.

Tāpat pasākuma muzikālo pavadījumu nodrošinās orķestris "Mirage Jazz Orchestra" un dziedātāja Diāna Pīrāgs, atskaņojot Paula, Johana Štrausa, Pētera Čaikovska, Zigmara Liepiņa un citu meistaru kompozīcijas. Pēc pusnakts balles viesiem būs iespēja izdejoties "Abba", "The Beatles" un citu klasikas statusu iemantojošu apvienību mūzikas pavadībā.

Vakara programmā balles apmeklētājiem būs iespēja iesaistīties dažādās spēles, dejās, baudīt vīnus un delikateses no restorāna. Vakara gaitā "Ziemeļblāzmā" būs iespēja apskatīt īpašu mākslas darbu izstādi, savukārt mazajā zālē tiks piedāvāta dokumentālā filma par Latvijas izaugsmi, attīstību, vērtībām, kā arī svētku salūta tiešraide no 11.novembra krastmalas.

Viesiem tiks piedāvātas arī atraktīvas nominācijas, loterija, fotostudija, kā arī mākslas performances līdz vakara kulminācijai - uguns skulptūru iedegšanai "Ziemeļblāzmas" parkā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)