Banner 980x90

Labākas Dzirdes Centrs aicina uz atvērto durvju dienām

Publicitātes foto
Publicitātes foto
19. un 20.maijā Labākas Dzirdes Centrs rīko atvērto durvju dienas, kuru laikā ikviens interesents varēs izmēģināt jaunākās dzirdes tehnoloģijas, saņemt bezmaksas konsultācijas, kuras sniegs amerikāņu speciālisti, un veikt dzirdes diagnostiku.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja centra pārstāvji, pasākums notiks Labākas Dzirdes Centrs telpās Brīvības ielā 169 no plkst.9.00 līdz plkst.18.00. Iepriekšēja pieteikšanās obligāta: zvanot pa tālruni+371 20550286 vai rakstot uz e-pastu: labakas.dzirdes@gmail.com

Kompānija Labākas Dzirdes Centrs, kas Latvijas ir kopš 2014.gada, atvērto durvju dienām sagatavojusi piesātinātu pasākumu programmu. Šajās dienās varēs saņemt individuālas bezmaksas konsultācijas, kuras sniegs speciālisti no amerikāņu kompānijas Starkey - Žaime Ramalo un Mikalai Paulavets. Šie nozares profesionāļi ir uzkrājuši milzīgu pieredzi dzirdes protezēšanas jomā, viņi ikdienu cilvēkiem dažādās pasaules vietās palīdz atrisināt komplicētākās dzirdes problēmas, piedāvājot jaunākos un efektīvākos risinājumus.

Konsultāciju laikā speciālisti demonstrēs jaunākās bezvadu dzirdes aparātu tehnoloģijas: lietošanai ar iPhone saderīgo MUSE un Halo 2, nemanāmo SoundLens Synergy un jaunāko bezvadu aksesuāru klāstu SurfLink no kompānijas Starkey. Šie novatoriskie digitālie risinājumi sola pilnībā mainīt dzīvi cilvēkiem ar dzirdes problēmām, sniedzot iespēju pilnvērtīgi dzirdēt, sarunāties, klausīties mūziku augstā kvalitātē, skaidri dzirdēt trokšņainā vidē un daudz ko citu. Turklāt šajās dienās ikviens interesents varēs veikt bezmaksas dzirdes diagnostiku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)