Banner 980x90

Laša fileja ar medu un sezamu

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Sastāvdaļas
*400 g laša filejas
*½ citrona
*4 ēdamkarotes sojas mērces
*1,5 ēdamkarotes medus
*3 ēdamkarotes sezama sēklu
*½ tējkarotes maltu melno piparu
*½–1 tējkarote sāls

Pagatavošana
Laša fileju sagriež gabaliņos. Samaisa citrona sulu, sojas mērci, sāli, melnos piparus un medu. Katru laša filejas gabaliņu iemērc šajā mērcē, pārkaisa ar sezama sēkliņām, ietin folijā un cep cepeškrāsnī +180 °C aptuveni 15–20 minūtes. Tad atver foliju, ieslēdz režīmu ar ventilatoru un lasi apbrūnina piecas minūtes.

Raksts tapis sadarbībā ar "Latvijas avīzi

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)