Banner 980x90

Latviešu koka briļļu zīmols "Max Supreme" piesaka sevi pasaulē

Augsta kvalitāte, ergonomika, izturība un mūsdienīgs dizains – tās ir tikai dažas no īpašībām, kas raksturo latviešu zīmola Max Supreme brilles. Lai gan zīmols radīts salīdzinoši nesen – 2014.gadā, brāļu Daira un Jāņa Muižnieku izgatavotās koka brilles kļuvušas par modes pazinēju iecienītu aksesuāru ne vien Latvijā, bet arī Krievijā, Lielbritānijā un Itālijā. Turklāt jau rudenī Max Supreme koka brilles varēs iegādāties arī Francijā.

Zīmola Max Supreme aizsākumi meklējami pirms vairāk nekā četriem gadiem, kad tā izveidotājam Dairim Muižniekam – diplomētam galdniekam radās ideja par koka saulesbriļļu rāmjiem. Ņemot vērā materiāla specifiku, koka rāmju izstrādei, pilnveidošanai un formu pielāgošanai veltīti vairāki gadi, līdz 2014. gadā Latvijas tirgū nonāca pirmie Max Supreme koka saulesbriļļu modeļi.

"Ceļš no idejas līdz Max Supreme saulesbrillēm ir bijis laikietilpīgs un atklājumiem bagāts. Šo gadu laikā tika izmēģinātas dažādas materiālu kombinācijas, izgatavošanas tehnikas un briļļu rāmju formas. Pašlaik Max Supreme briļļu ietvari tiek izgatavoti, izliecot un līmējot astoņās kārtās nažfinieri, kas sniedz tiem izturību un ļauj saglabāt formu, neatkarīgi no laikapstākļiem, kas ir viens no būtiskākajiem koka briļļu ietvaru kvalitātes rādītājiem," stāsta Dairis Muižnieks.

Pusotra gada laikā kopš zīmola Max Supreme dibināšanas krietni paplašināts tā piedāvāto koka briļļu modeļu klāsts. Sākotnēji pircējiem piedāvāti vien divi koka saulesbriļļu modeļi, nu to skaits audzis līdz divdesmit. Turklāt ikviens var izvēlēties sev tīkamu briļļu ietvaru krāsu un formu. Tāpat saulesbrillēm tiek izmantotas kvalitatīvas, polarizētas lēcas, kas nodrošina pilnu UV aizsardzību.

Kā norāda Max Supreme radītājs Dairis Muižnieks, zīmols piedāvā arī koka ietvarus optiskajām brillēm, lai ikviens zīmola cienītājs varētu valkāt Max Supreme brilles arī ikdienā. "Max Supreme brilles esam radījuši cilvēkiem, kas vēlas atšķirties un vienlīdz augstu vērtē gan kvalitāti, gan roku darbu. Tādēļ vēlējāmies, lai Max Supreme brilles ir nevien lielisks brīvdienu aksesuārs, bet arī uzticams pavadonis ik dienu." Šobrīd uzņēmums izstrādā jaunu koka briļļu modeli aktuālajās sezonas krāsās – melnā un dzeltenā. Plānots, ka jaunais Max Supreme modelis ierobežotā daudzumā veikalu plauktos nonāks septembrī. Tāpat Max Supreme komanda sadarbībā ar dj un producentu EX Da Base ir radījuši kolekciju EX, ko var iegādāties pasākumos, kuros dj uzstājas.

Latviešu zīmols Max Supreme īpašu atzinību izpelnījies austrumu kaimiņvalstī Krievijā, kurā modes aprindās plašu popularitāti guvusi briļļu kolekcija Rum 81. Premium klases ruma zīmolam Rum 81 radītie koka briļļu ietvari tiek izgatavoti tikai pēc pircēja pasūtījuma, katra briļļu ietvara kvalitāti apliecinot ar kolekcijas sērijas numuru. Krievu stila un modes eksperts Nikolas Koro (Николас Коро) atzinis, ka Max Supreme kolekcijas Rum 81 briļļu rāmji ir pielīdzināmi auto kvalitātes etalonam – Mercedes automašīnām. Tie ir stila, komforta un pragmatisma apvienojums.

Max Supreme koka briļļu cena – no 145 līdz 200 eiro. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)