Banner 980x90

Līdz 15.augustam varēs pieteikties darbam Rīgas vēlēšanu iecirkņos Saeimas vēlēšanu laikā

Rīga, 6.aug., LETA. No 8.augusta līdz 15.augustam interesenti varēs pieteikties darbam Rīgas vēlēšanu iecirkņos 13.Saeimas vēlēšanu laikā, aģentūru LETA informēja Rīgas pilsētas Vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja vietniece Ginta Kaire-Mače.

Interesenti pieteikumu veidlapas var atrast un aizpildīt Centrālās vēlēšanu komisijas mājaslapā vai iesniegt personīgi Rīgas Austrumu izpilddirekcijā, Rīgas Ziemeļu izpilddirekcijā, kā arī Rīgas Pārdaugavas izpilddirekcijā.

Kā ziņots, rudenī gaidāmo Saeimas vēlēšanu laikā Rīga plānots atvērt 158 vēlēšanu iecirkņus.

Visvairāk - kopumā 42 vēlēšanu iecirkņi - būs Vidzemes priekšpilsētas administratīvajā teritorijā. 41 iecirknis tiks atvērts Latgales priekšpilsētas administratīvajā teritorijā, 26 iecirkņi - Kurzemes administratīvajā teritorijā un 25 - Zemgales priekšpilsētā.

Vēl 17 vēlēšanu iecirkņi darbosies Ziemeļu rajona administratīvajā teritorijā un septiņi - Rīgas centrā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)