Banner 980x90

Lielo bedru dēļ atļauto braukšanas ātrumu uz Zemitāna tilta ierobežos līdz 30 kilometriem stundā

Rīga, 5.febr., LETA. Šodien uz Jorģa Zemitāna tilta Rīgā tiks uzstādītas ātrumu ierobežojošas ceļa zīmes, līdz ar ko turpmāk tur pārvietoties varēs ar ātrumu 30 kilometri stundā, aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola.

Viņa norādīja, ka šāds lēmums pieņemts, jo mainīgo laikapstākļu dēļ uz tilta strauji veidojas bīstamas bedres. Departaments aicina autovadītājus būt vērīgiem un ievērot jaunos ierobežojumus.

Ierobežojums būs spēkā līdz brīdim, kad tiltu apsaimniekotāji varēs veikt bedru remontdarbus ar atbilstošu karstā asfalta tehnoloģiju. Šādus darbus gan iespējams esot veikt, kad gaisa temperatūra ir +5 līdz +10 grādu robežās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)