Banner 980x90

Liepājā atklās dronu arēnu, CSDD aicina piesprādzēties, avārija uz Tallinas šosejas

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Piektdien, 9.septembrī pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām. 

Vides mākslas objekts "Atlētu kustību lauks" izvirzīts dizaina gada balvai

Latvijas Dizaineru savienības balvai dizainā 2016 izvirzīts Valmieras pilsētas centrā uzstādītais vides mākslas objekts "Atlētu kustību lauks", kura autores ir "IBIO union" mākslinieces Laine Uzulēna un Laura Bistrakova, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē SIA "Vidzemes Olimpiskais centrs" Sabiedrisko attiecību speciālists Emīls Ozerinskis.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Ainažos noskaidros "Filter Velokauss" uzvarētājus

Svētdien, 11.septembrī Ainažos notiks Latvijas vadošā šosejas riteņbraukšanas sacensību seriāla "Filter Velokauss" 2016.gada sezonas lielais finālposms. 25 kilometru garajā individuālā brauciena distancē pa Latvijas un Igaunijas ceļiem aicināti piedalīties visi aktīvās atpūtas cienītāji.

Publicitātes foto/ Foto: Salacgriva.lvPublicitātes foto/ Foto: Salacgriva.lv

Iedzīvotāji nodod otrreizējai pārstrādei ievērojamu daudzumu videi kaitīgu preču

SIA "ZAAO" (ZAAO) augustā, papildus ikdienā nodrošinātai nolietotu elektropreču savākšanai EKO laukumos un no klientu mājvietām, trešo gadu rīkoja akciju "Sper EKOsoli". Akcijas mērķis bija panākt, ka elektrisko un elektronisko iekārtu atkritumi nodoti otrreizējai pārstrādei, samazinot iespēju tiem nonākt mežos vai citviet, kur var rasties apdraudējums videi un cilvēka veselība. Tāpat mērķis bija informēt iedzīvotājus par atkritumu veidiem, kurus pieņem EKO laukumos.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Cēsīs notiks Pasaules pievilkšanās diena

Sestdien, 10.septembrī, ikviens interesents aicināts no plkst.10.00 līdz plkst.16.00 apmeklēt kādu no 80 Pasaules pievilkšanās dienas (World Pull Up Day) punktiem visā Latvijā un pievilkties, lai mēs arī šogad citu valstu kopvērtējumā spētu nosargāt līderpozīcijas.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Trīs automašīnu sadursmē uz Tallinas šosejas vairāki cietušie

Ceturtdien, 8.septembrī saņemta informācija, ka Limbažu novadā, Skultes pagastā, autoceļa Rīga (Baltezers) – Igaunijas robeža (Ainaži) 137. km, kāds 1992.gadā dzimis vīrietis vadot automašīnu VW Golf Variant izraisīja sadursmi ar automašīnu Ford Mondeo, kuru vadīja 1956.gadā dzimis vīrietis un automašīnu MAN ar piekabi, kuru vadīja, kāds 1978.gadā dzimis vīrietis.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Valmieru darba vizītē apmeklēs Moldovas vēstnieks Latvijā

Pirmdien,12.septembrī, Valmieru apmeklēs Moldovas vēstnieks Latvijā Jeudžens Revenko (Eugen Revenco), pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētas pašvaldībā. 

Valmiera24.lvValmiera24.lv

Liepājā atklās dronu arēnu

Nākamnedēļ Liepājā, "Blue Shock Race" kartingu halles otrajā stāvā, atklās "Dragonfli" dronu arēnu, kurā jebkuram interesentam būs iespējams vadīt mazizmēra lidaparātus jeb dronus, aģentūru LETA informēja Liepājas Elektrokartingu halles vadītājs Dzintars Hmieļevskis.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Ar vērienīgiem koncertiem Rēzeknē un Rīgā atzīmēs Jāņa Streiča 80 gadu jubileju

Šogad latviešu kino lielmeistars Jānis Streičs svin nozīmīgu dzīves jubileju. Par godu šim notikumam, 1.oktobrī Rēzeknē Latgales vēstniecībā "Gors" notiks krāšņs jubilejas sarīkojums "Streiča gads",  kurā piedalīsies režisora dzīvē un daiļradē nozīmīgi ļaudis. Pateicoties lielajai apmeklētāju interesei, Meistara jubilejas koncerti notiks arī Rīgā, 1.un 2.decembrī, Rīgā, kinoteātrī "Splendid Palace". 

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Gerhards: Pašvaldībām nepieciešami radoši, motivēti un uz attīstību vērsti speciālisti

Pašvaldībām ir nepieciešami radoši, motivēti un uz attīstību vērsti speciālisti, uzskata vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards (VL-TB/LNNK).

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

CSDD slēptās kameras eksperiments: kā panākt, lai autobusu pasažieri piesprādzējas

Nav noslēpums, ka drošības jostas jālieto un jāpiesprādzējas arī starppilsētu autobusos. Taču izrādās, ka šis fakts joprojām raisa izbrīnu lielai daļai pasažieru, kuri ar autobusu dodas uz kādu no Latvijas pilsētām, secināts CSDD kampaņas "Dzīvības josta" ietvaros veiktajā eksperimentā.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)