Banner 980x90

Liepājas dāmas pucējas jaunajā "Charming Bazaar"

Foto: Vendija Pikše/ Liepaja24.lv
Foto: Vendija Pikše/ Liepaja24.lv

21.novembra rītā Liepājā durvis, pirmo reizi, vēra jauns pasākums – ''Charming Bazaar''.

Sestdien no plkst.11.00 līdz 15.00 Liepājas dāmām bija iespēja Liepājas Mākslas un Dizaina vidusskolas multifunkcionālajā zālē apskatīt, pataustīt un iegādāties dažādus skaistus tērpus, aksesuārus, jostas, somas un apavus.

Pasākuma mērķis bija ļaut skaistajā lietām, ko pati īpašniece vairs nevalkā un nelieto, nodot tālāk kādai, kam tā iepatikusies. Tā ir kā sava veida skapja iztīrīšana un vietas atbrīvošana jaunām lietām. Taču šoreiz pasākuma galvenā tematika bija gatavošanās kādām īpašam pasākumam – Ziemassvētku vai Jaunā gada ballei, vai arī citām greznām viesībām.

Kā novēroja pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv, "Charming Bazaar" tiešām varēja atrast skaistas, dažādām gaumēm piemērotas lietas. Un pats galvenais par pieejamām cenām, kas ir krietni vien zemākas, nekā pirmā saimniece par to samaksājusi veikalā.

Kuplā skaitā bija pieejamas rotaslietas, gan mazas un nepamanāmas, gan lielas, košas un ar raksturu. Tāpat daudzas dāmas pārdeva savas skaistās balles kurpes, kuras vairs nelieto. Vēl varēja iegādāties kleitas, kostīmus, mēteļus un pat kažokus.

Pasākuma rīkotāji bija parūpējušies gan par pielaikošanas kabīnēm, lai negadās nopirkt "kaķi maisā", gan par to, lai pērkot svētku tērpu, būtu iespēja sapucēties. Proti, Liepājas Mākslas un Dizaina vidusskolas audzēknes piedāvāja par 3 eiro uzklāt skaistu grimu un ieveidot frizūru.

Tāpat rīkotāji aicināja visus, gan pārdevējus, gan pircējus, noziedot kādu sainīti ar apģērbu, sievietēm, kam ir sarežģīti dzīves apstākļi un nav iespējas iegādāties ikdienai nepieciešamas drēbes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)