Banner 980x90

Mazā svētnīca – duša

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mūsdienās cilvēka ikdiena norit ļoti lielā steigā. Visam ir jābūt praktiski, ērti un ātri izmantojamam. Parasti mēdz teikt, ka virtuve ir mājokļa sirds, jo tur vienmēr notiek rosība un sirsnīgas sarunas. Jā, tā tas arī ir, taču vannasistaba ir kā svētnīca, kur vari atjaunot savus spēkus turpmākajām dienām! Nešaubīgi var apgalvot, ka dušā noteikti ir radusies kāda ģeniāla doma vai biznesa ideja, vai ne? Un kuram gan nepatīk dziedāt mazgājoties dušā?! 

Duša ikvienam uzlabos garastāvokli visai dienai, arī darba dienas beigās pēc trenažieru zāles apmeklējuma duša atjauno spēkus un sniedz nepieciešamo enerģiju. Kāpēc labāk izvēlēties duškabīni savā mājoklī, nevis vannu? No dermatoloģiskā viedokļa duša tavai ādai ir labāka par zvilnēšanu vannā, tāpēc ka ilgstoša atrašanās siltā ūdenī, respektīvi, ilgstošana plunčāšanās vannā, var novest pie sausas ādas. Pierādīts, ka duša patērē mazāk ūdens nekā vannošanās vannā.

Protams, ne vienmēr duškabīnes bijušas tik plašā izvēlē, kā tas ir tagad. Nu mēs varam izvēlēties starp kvadrātveida, piecstūrveida, pusapaļa, taisnstūrveida un citām formām. Ja vannas istaba ir maza, tad noteikti visērtāk ievietot tur būtu tieši kvadrātveida vai pusapaļu dušas kabīni, jo tā neaizņems daudz vietas un atlikušo telpu varēs izmantot citām vajadzībām. 

Arī Prof.lv ir liels duškabīņu klāsts. Viņu piedāvājumā arī ir šie pieci iepriekš nosauktie populārie kabīņu tipi. Interesē kādos izmēros? Prof.lv vari atrast duškabīnes visdažādākajos izmēros sākot ar 70 x 70cm, beidzot ar 160 x 90cm duškabīnēm. Arī materiālu izvēle ir gana daudzveidīga – parasts caurspīdīgs stikls, matēts stikls, dekoratīvs stikls, dažādi klājumi, lai pasargātu no ūdens un kosmētikas nogulsnēm, kā arī padomāts par duškabīnes vieglu kopšanu. Bīdāmas durvis, atveramas durvis – tās tiešām ir tik ļoti dažādas, izvēle patiesi ir liela. 
Citam var šķist, ka duškabīnes ir ļoti dārgas un to remonts, ja kaut kas saplīst, arī ir dārgs un aizņem ilgu laiku. Bet tā nav tiesa. Prof.lv cenas ir pat vairāk nekā draudzīgas visiem, viņi piedāvā arī ļoti dāsnas atlaides saviem klientiem. Ne velti to moto ir – "būvē ērtāk – pērc lētāk". Piedāvājumā ir zviedru, čehu, poļu, lietuviešu un vēl daudzu citu Eiropas labāko dušas kabīņu ražotāju produkti, kas dod garantiju savai precei. 

Hromēti rokturi, sudraba profili, stikla-alumīnija tandēma profili, matēti stikli – tās ir tikai dažas lietas, kas ir kādā no piedāvātajām dušas kabīnēm. Daudzi ražotāji arī piedāvā nestandarta izmēru duškabīnes, kas, tiesa, ir nedaudz dārgākas nekā katalogā apskatāmās, taču tās tiek pielāgotas (pēc individuāla pasūtījuma).

Dušas kabīni var veidot arī no dušas paliktņa un aizkara. Paliktņu veidi pārsvarā ir divi – kvadrātveida, piecstūrveida un pusapaļš, kā arī materiāli, kuri visbiežāk parādās populārāko ražotāju sarakstos, ir akrils un akmens masa. Akrila dušas paliktņu izstrādājumi vairāk ir domāti pircējiem, kuriem ļoti svarīgs ir lētāks risinājums. Tas nebūt neliecina, ka kvalitāte būtu sliktāka par akmens masas paliktņiem, taču akrila masas paliktņu priekšrocība ir siltums, respektīvi, tas daudz ātrāk uzsilst ar karsto ūdeni nekā akmens masas paliktnis. 

Arī dušas aizkari var būt no dažādiem materiāliem. Gluži tāpat kā paliktņiem, arī aizkariem ir divi populārākie ražošanas materiāli – rūdīts stikls un polistriols. Polistriols ir lētāks materiāls, kas ar laiku var zaudēt savu pirmreizējo izskatu, kas rūdītam stiklam nedraud un uzlabo tā vērtību. 

Lai atrastu savu duškabīni, kas šo ikdienas rituālu padarīs vēl patīkamāku, ir jāzina, ko tu vēlies no tās sagaidīt un kāda būs tās nozīme tavā vannas istabā. Pievērs uzmanību gan vizuālajam izskatam, savām vēlmēm, kā arī tam, cik labi duškabīne iekļautos vannas istabas plānojumā. Arī izgatavošanas materiālam jāpievērš uzmanība, īpaši, ja esi cilvēks, kam ļoti ir no svara dabiskums un ekoloģija. Tad noteikti  izvēlēsies to produktu, kas atbilst noteiktiem kritērijiem.
 
Dušas mīlētājiem noteikti ir kaut kāds savs mazais sapnis par ideālo duškabīni. Un šobrīd iespējams ir viss, jo daudzi ražotāji piedāvā nestandarta izmēru duškabīnes, kā arī tās var uzprojektēt pēc īpaša pasūtījuma. 

Vienmēr atceries par Prof.lv piedāvājumiem un izdevīgajām cenām! Vari arī doties un klātienē aprunāties ar speciālistiem, kuri varēs palīdzēt kādā jautājumā, ja nu nevarēsi izlemt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)