Banner 980x90

Mediķi snieguši palīdzību desmit pārkarsušiem cilvēkiem, tostarp zīdainim

Rīga, 29.maijs, LETA. Vakar mediķi sniedza palīdzību desmit cilvēkiem, kuriem konstatēta karstuma ietekme, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Elīna Jurēvica.

Cilvēki bija vecumā no viena līdz 52 gadiem, un pārkaršana saistīta ar ilgstošu atrašanos saulē, kā arī nepietiekamu šķidruma uzņemšanu.

Piemēram, Vidzemē 22 gadus vecam vīrietim kļuva slikti, jo viņš ilgstoši saulē bija pļāvis zāli, bet 14 gadus vecs zēns bija vairākas stundas pavadījis saulē laivā uz ūdens.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devās uz 1039 izsaukumiem, no kuriem 215 bija saistīti ar traumām un negadījumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)